Bir festival klasiği: Caz Vapuru sefere çıkıyor

31. İstanbul Caz Festivali'nde sona doğru. 3 Temmuz'da başlayan festivade sıra özel bir buluşmada.Kabataş-Anadolu Kavağı arasında gerçekleşecek Caz Vapuru bugün iskeleden ayrılıyor.

İstanbul’a özgü bir caz etkinliği

Vapur düdüğü, martı çığlığı, eşsiz Yarımada manzarası… Caz Vapuru bu yaz festival takipçilerini bir kez daha Boğaz’ın seslerine cazı eklediği, neşeli bir pazar gününe çağırıyor.

İstanbul Caz Festivali’nin bu vazgeçilmez etkinliğinde, vapurun her bölümü farklı bir sahneye dönüşüyor ve her sahnede izleyicileri caz, dans ve coşku bekliyor. Kabataş İskelesi’nde İstanbullu swing topluluğu Brassist’in neşeli müziğiyle karşılanacak, tur boyunca Brassist’in yanı sıra cazın erken dönem örneklerini Karambola’nın Ragtime ve Dixiland’e özgü dramatik üslubuyla dinleyecek, Rus caz grubu The Big Rhythm’in karşı konulamaz ritimlerine eşlik edecek ve DJ performansıyla dans edecekler.

Kabataş – Anadolu Kavağı – Kabataş
Kalkış noktası: Kabataş İskelesi
Kapı açılışı: 10.30
Kabataş’tan kalkış: 11.00
Anadolu Kavağı’na varış: 12.30
Anadolu Kavağı’ndan kalkış: 14.30
Kabataş’a varış: 15.30

Yaş sınırı yoktur. Giriş sırasında yaşanabilecek yoğunlukları engellemek için iskeleye erken gelmenizi rica ederiz. İzleyiciler vapura 10.30’dan itibaren binebilecektir. Kabataş İskelesi’nde Caz Vapuru’na yönlendirme yapan görevliler olacaktır. Vapur içinde yer alan büfelerden yiyecek ve içecek satışı yapılacaktır. Vapur 12.30’da Anadolu Kavağı’na yanaşacak ve 14.30’da tekrar Kabataş’a doğru hareket edecektir. Anadolu Kavağı’nda öğle yemeği için izleyicilerimizin yararlanabileceği restoranlar bulunmaktadır. Bilet ücretine vapurdaki yiyecek ve içecekler veya öğle yemeği dahil değildir. Vapurun açık ve kapalı alanlarında alkollü içecek ve sigara tüketilmesi yasaktır.

Harun İzer: Cazı İstanbul'un her yerine götürmek istiyoruzHarun İzer: Cazı İstanbul’un her yerine götürmek istiyoruz

Tarih Seans Salon Bilet
14-07-2024 11:00 Kabataş İskelesi Bilet Al