Festival şehre yayılıyor: Parklarda Caz Şişli’de

İstanbul Caz Festivali'nin artık klasikleşen ve halk tarafından da bir o kadar sevilen etkinliği Parklarda Caz, bu yıl da şehrin yeşilliklerine yayılıyor. Geçen hafta Beylikdüzü ve Beyoğlu'ndaki parklara konuk olan festival bu akşam Şişli'de.

Brass Riot

Parklarda Caz / Şişli

Yer: Şişli Habitat Parkı
Tarih: 14 Temmuz Pazar
Saat: 17.30

İstanbul Caz Festivali’nin keyifli etkinliklerinden Parklarda Caz bu yıl da tüm müzikseverleri parklara davet ediyor. Şehrin farklı köşelerine yayılan konserlerde Türkiye ve dünyadan başarılı müzik grupları sahne alıyor, parklar bir günlüğüne festival alanına dönüşüyor.

Parklarda Caz’da dört farklı performans

Avrupa sahnelerinin son yıllardaki en sevilen gruplarından Brass Riot, iki saksofon ve bir davul setiyle dinleyen herkesi dansa çağıran sokak müziğini sahneye taşıdı, ardından 2021’de Berlin’deki iklim grevinde 50 bin kişiye çaldı. 2018’de Matschsafari, 2023’te tamamen canlı kayıt aldıkları The Never Acting Story albümlerini yayımladı. Sözsüz müziği ve yarattığı olağanüstü parti atmosferine karşın politik olmayı sürdürmesi bir başarı olarak görüldü. Brass Riot, sürprizli melodileri, enerjik saksofon soloları, akılda kalıcı davul ritimleriyle punk, caz ve elektronik müziğin yepyeni bir karışımını icat ederek sınırları aşıp sahneden taşmaya, 31. İstanbul Caz Festivali’ne geliyor. Brass Riot öncesinde 2024’ün Genç Cazcıları sahnede olacak.

17.30 Boba Quartet

18.40 Blue Kiss Collective: Derin Ünver

19.50 Zozei

21.15 Brass Riot

Harun İzer: Cazı İstanbul'un her yerine götürmek istiyoruzHarun İzer: Cazı İstanbul’un her yerine götürmek istiyoruz

Tarih Seans Salon Bilet
06-07-2024 17:30 Beylikdüzü Yaşam Vadisi Bilet Al