Cenazede aile neye uğradığını şaşırdı: Amcam zannettik, kadın çıktı

Adana'da amcasının cenazesini hastane morgundan alan Veysel Gümüş, yıkamak için ceset torbasını açtığında neye uğradığını şaşırdı. Aile yeniden hastanenin yolunu tutarken cenaze aracının şoförüyle ufak çaplı gerginlik de yaşandı.

Gündem 2 Eylül 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Adana’da yaşayan 63 yaşındaki Mahmut Paşa Gümüş, uzun zamandır böbrek hastalığıyla mücadele ediyordu. Önceki gün tedavi gördüğü Seyhan Devlet Hastanesi’nde sabaha karşı ölen Mahmut Paşa Gümüş, hastane morguna kaldırıldı. Ailesi de yaşlı adamı buradan alım Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’na götürdü. Ancak cenaze yıkama zamanı geldiğinde ailesi büyük bir travma yaşadı. Çünkü Gümüş’ün yeğeni Veysel Gümüş, ceset torbasını açtığında içerisinde amcası yerine başka bir kadının olduğunu gördü.

Bunun ardından Gümüş ailesi cenazeyi alarak hastanenin yolunu tuttu ve cenazenin Nurşen Yıldız’a ait olduğu öğrenildi. Kara’nın cenazesi tekrardan morga konulurken Gümüş ailesi bu sefer kendi cenazelerini aldı. Bu sırada ise cenaze aracının şoförü aileye, ‘Niye teşhis etmeden cenaze alıyorsunuz’ deyince şoför ile aile üyeleri arasında tartışma yaşandı. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle tartışma büyümeden sonlandı.

Veysel Gümüş, “Buradan cenazeyi almaya geldim ve görevliye evrakı verip amcamın cenazesini aldım. Cenazeyi Buruk Mezarlığı’nda yıkamaya götürdüğümüzde fark ettik ki aldığımız Cenaze bir kadına ait. Amcam zannettik, kadın çıktı. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. O kadının ailesi de burada cenazeyi bekliyor ama cenaze ortada yok. O kadının cenazesini getirdik kendi cenazemizi aldık” dedi.

Mahmut Paşa Gümüş’ün cenazesini alan aile yakınları Buruk Mezarlığı’na götürerek cenazeyi defnetti.

İki kişi ölmüştü: Kurşunlanan kahvehane Ultraslan tribün liderinin çıktıİki kişi ölmüştü: Kurşunlanan kahvehane Ultraslan tribün liderinin çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.