Güzellik isteği kabusa döndü

İstanbul'da yüzündeki kırışıklıkların giderilmesi için bıçak altına yatan kadının hayatı karardı. Ameliyat için 85 bin TL ödeyen kadın, geçirdiği ağır enfeksiyonun ardından gözünden et çıktı, yüzünde hasar oluştu.

Popüler 27 Temmuz 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

İstanbul’da 54 yaşındaki Hülya K., yüzündeki kırışıklıklar için özel bir hastanede  çalışan doktorla görüşmeye başladı. Yapılan görüşme ardından ameliyat için 85 bin TL ödedi. 3 Nisan 2024 tarihinde operasyon geçiren Hülya K., kendisine reçete edilen ilaçları kullanması için evine gönderildi.

Doktorla yapılan görüşmelerde iddiaya göre Hülya K.’nin en fazla bir hafta içerisinde tamamen düzeleceği taahhüt edildi. Ancak kadın hasta ağır enfeksiyon geçirmeye başladı. Bu süreçte gözünden akıntı geldiğini doktora söyleyen kadın, ilaçları kullanmaya devam etmesi yönünde cevap aldı.

Farklı doktorlara da giden Hülya K., ameliyatın başarısız olduğunu durumun düzeltilmesi için çoğu doktorun yaklaşmadığını, tedavi edeceğini söyleyen doktorların ise 350 bin TL istediğini öğrendi. Bir süre sonra gözünün içerisinde et çıktığını fark eden Hülya K., bu kez hastane yetkilileriyle görüşerek yaşadıklarını anlattı. Yüzünde kalıcı hasar kaldığını, konuşmakta zorluk çektiğini belirten hasta, doktor ve hastane yetkililerinden şikayetçi olacağını beyan etti.

Hastane yetkilileri ise Hülya K.’ya söz konusu doktor hakkında benzer bir çok şikayet aldıklarını bu nedenle görevine son verdiklerini ifade etti. Yaşadığı mağduriyet sonrası avukatları aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunan kadın, doktorun cezalandırılmasını talep etti.

Savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde Doktorun mesleki gerekliliklerini yerine getirmeyerek müvekkilinin yüzünde kalıcı hasarlara neden olduğu anlatıldı. Savcılığın Adli Tıp Kurumu’ndan istenecek rapor ile durumu belgeleyebileceği belirtilen dilekçe sonrası doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

Kedi Yulaf burun ameliyatı oldu: Estetik değil, medikalKedi Yulaf burun ameliyatı oldu: Estetik değil, medikal

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.