Hacı Sabancı ve ailesinin İskoçya tatili

İş insanı Hacı Sabancı eşi Nazlı Sabancı ve geçen yıl kucaklarına aldıkları kızları Arzu Alara'yı da alarak Türkiye'den ayrıldı. İlk durak olarak Bodrum'da tatil yapan Hacı Sabancı ve ailesi soluğu İskoçya'da aldı.

Magazin 15 Haziran 2025
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

İş insanı Hacı Sabancı rotayı yurt dışına çevirdi. Eşi Nazlı Sabancı ve geçen yıl kucaklarına aldıkları kızları Arzu Alara’yı da alarak Türkiye’den ayrıldı.

İlk durak olarak Bodrum’da tatil yapan Hacı Sabancı ve ailesi, soluğu İskoçya’da aldı.

Hacı Sabancı, eşi Nazlı ve kızı Arzu Alara ile tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen İskoçya’nın başkenti Edinburg’a gitti.

Tatillerinden keyifli anları paylaşmayı ihmal etmeyen isim Nazlı Sabancı oldu.

Nazlı Sabancı, Edinburg’un turistik sokaklarında ve tarihi mekanlarında çekilen pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Hacı ve Nazlı Sabancı’nın, kızları Arzu Alara ile çıktıkları bu tatil pozları takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.