Angus Cloud’un annesi oğlunun intihar etmediğini düşünüyor

Geçen hafta hayatını kaybeden 'Europhia' dizisinin 25 yaşındaki oyuncusu Angus Cloud'un annesi, oğlunun ölümüne ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Oğlunun intihar ettiğine inanmadığını söyleyen Lisa Cloud'a göre oğlu kazara ve trajik bir şekilde aşırı doz uyuşturucu kullanımında ölmüş olabilir.

Kültür Sanat 7 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Cloud, BluTV'de yayınlanan 'Euphoria' dizisiyle ilk başrol deneyimini yaşamıştı.

Geçen hafta hayatını kaybeden ‘Europhia’ dizisinin 25 yaşındaki oyuncusu Angus Cloud’un annesi, oğlunun ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Aile ölüm haberini, “Bugün muhteşem bir insana veda etmek zorunda kaldık” sözleriyle duyuran aile, yaptıkları ilk açıklamada Cloud’un ölüm nedenine ilişkin bilgi vermemişti.

Lisa Cloud, sosyal medya hesabında yaptığı yeni açıklamada oğlunun beklenmedik ölümünden önce nasıl zaman geçirdiğinden de bahsederek oğlunun son günlerini anlattı. Paylaştığı yazdı Angus’un babası Conor Hickey’nin yakın zamandaki ölümünün oğlunu çok etkilediğini söylese de Cloud’un son günlerinin neşe içinde geçtiğini de açıkladı, taziye dilekleri için herkese teşekkür etti:

“Arkadaşlar, hepinizin aileme bu zor zamanlarda gösterdiği sevgi için minnettarım. Aynı zamanda oğlumun, babasının  ani ölümüyle derin bir üzüntü içinde olduğunu da bilmelisiniz, ancak son günlerini neşe içinde geçirdiğini de bilmenizi isterim.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Anne Cloud oğlunun ölümünün intihar olduğuna inanmadığını söylüyor. Genç oyuncunun, odasını düzenlediğini, kız kardeşlerinin üniversitedeki ihtiyaçlarını karşılamak ve annesine destek olmayı istediğini söyleyen annesi, oğlunun hayatına son verme niyetinde olmadığını söyledi: “İyi geceler dediğimizde birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi söyledik ve bana sabah görüşeceğimizi söyledi. O andan sonra ne yaptığını veya vücuduna ne koyduğunu bilmiyorum. Tek bildiğim, üzerinde çalıştığı sanat projesi üzerinde başını masaya koyarak uyuduğu ve bir daha uyanmadığı. Olası olarak, kazara ve trajik bir şekilde aşırı doz aldığını öğrenebiliriz, ancak açıkça görülüyor ki dünyadan ayrılmayı niyet etmedi.”

Sağlık ekipleri vardığında Cloud’un ölmüş olduğunu söyleyen anne, resmi ölüm nedeninin hala belirlenmediğini tekrarladı. Genç oyuncunun ölüm nedeni hala araştırılıyor.

'Magarsus' Berlin TV Series Festivali’nden ödülle döndü‘Magarsus’ Berlin TV Series Festivali’nden ödülle döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler