Can Yaman başrolde: Sandokan dizisinin afişi yayınlandı

İtalyan devlet televizyonu RAİ için çekilen dizide Can Yaman başrol oynadı. Üç sezonluk dizinin ilk sezon çekimleri tamamlandı, yayın sonbaharda.

Dizi 25 Şubat 2025
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Kariyerini İtalya’da devam ettiren Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı ve ilk sezonunun çekimleri 4 ayda tamamlanan ve sonbaharda yayınlanması planlanan Sandokan dizisinin afişi yayınlandı.

‘Gossip Girl’ün yıldızı Ed Westwick ve ‘Mumya’ film serileriyle tanınan John Hannah gibi ünlü oyuncularla birlikte Can Yaman’ın kamera karşısına geçtiği Sandokan, sonbaharda İtalyan kanalı Rai’de yayına girecek. 3 sezondan oluşan dizinin 4 ayda tamamlanan 8 bölümlük ilk sezonunun afişi yayınlandı.

Birsen Altuntaş’ın  haberine göre; Jan Maria Michelini’nin yönettiği dizi, 23-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen ve dünyaca ünlü sektör temsilcilerinin buluştuğu London TV Screenings fuarında görücüye çıktı.

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.