“Disney in Concert: Around the World” geliyor

İzleyicileri Disney'in renkli dünyasında yolculuğa çıkaracak "Disney in Concert: Around the World" gösterisi, Türkiye'de ilk kez sanatseverlerle buluşacak. 

Kültür Sanat 8 Nisan 2025
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Dünya çapında çocukların sevgilisi haline gelen  “Disney in Concert: Around the World” şovu önümüzdeki yıl Türkiye’ye de geliyor. Gösteri, 16-17 Ocak 2026’da İstanbul Kongre Merkezi’nin Harbiye Oditoryumu’nda sahnelenecek.

“Disney in Concert: Around the World” gösterisi şefliğini Jordan Gudefin’in üstlendiği Paris’ten özel olarak gelen bir senfoni orkestrası, şarkıcılar ve dansçılar olmak üzere toplam 100 sanatçı eşliğinde gerçekleştirilecek. Gösteride sinemanın usta isimleri tarafından bestelenen unutulmaz melodiler, sahnede seslendirilecek ve ikonik filmlerden görüntüler de dev ekrana yansıtılacak.​​​​​​​

Disney’in tüm kahramanları tarafından somutlaştırılan sevgi, dostluk, aile, cesaret ve bağımsızlık arayışı gibi evrensel temaları işleyecek gösterinin biletleri de satışa sunuldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.