Emmanuelle beyazperdeye dönüyor: Bu kez çok daha iddialı

Kült erotik film 'Emmanuelle' beyazperedeye dönüyor. İlki 1974 yılında yayınlanan ve büyük ses getiren filmin günümüzde geçen hikâyesi 25 Eylül'de sinemalarda. Filmin başrolünde 'Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi' filminden Noémie Merlant var.

Kültür Sanat 4 Temmuz 2024
Noémie Merlan, filmin başrolde yer alıyor.

Erotik sinemanın en popüler karakteri Emmanuelle yıllar sonra yeniden beyazperdede. 1967 tarihli romandan sinemaya uyarlanan kült yapımın günümüzde geçen hikâyesi 25 Eylül’de gösterime girecek.

Yönetmen koltuğuna ‘Kürtaj’ filmiyle ses getiren Audrey Diwan’ın oturduğu filmin başrolünde Noémie Merlant var.  ‘Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi’ filmindeki performansıyla dikkat çeken Merlant bu kez de hikâyesi günümüzde geçen yapımla karşımızda.

Emmanuelle’in haz yolculuğu

Çekimleri Hong Kong’da gerçekleşen film Emmanuelle’in haz keşfine odaklanıyor. Prömiyerini San Sebastian Film Festivali’nde yapacak filmde rol alacak isimler arasında Naomi Watts, Jamie Campbell Bower, Chacha Huang ve Anthony Wong yer alıyor. Senaryosu Audrey Diwan ve Rebecca Zlotowski imzası taşıyan erotik filmin dağıtımını Fransız Pathé üstleniyor.

Filmin yönetmenliğini üstlenen Audrey Diwan 2021’de de çok konuşulan bir filme imza atmıştı. Hikâyesi Fransa’da kürtajın yasak olduğu yıllarda geçen ‘Kürtaj’ filmi Venedik’te Altın Aslan kazanmıştı.

Nino Varon: Caz festivali Türkiye şartlarında cesaret isteyen bir başlangıçtıNino Varon: Caz festivali Türkiye şartlarında cesaret isteyen bir başlangıçtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler