İKSV’den yılın ilk galası: Demir Pençe

Şampiyon kardeşlerin gerçek hikâyesinden sinemaya uyarlanan, başrollerini Zac Efron, Jeremy Allen White ve Harris Dickinson'ın paylaştığı 'Demir Pençe' vizyondan önce ön gösterim için 7 Mart'ta İKSV Galaları'nda sinemaseverlerle buluşuyor.

Kültür Sanat 26 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Zac Efron ve Jeremy Allen, 'Demir Pençe'nin başrollerinde.

İKSV Galaları mart ayında 2024’ün ilk ön gösterimiyle geri dönüyor. Üstelik biyografi ve dövüş filmlerini sevenleri heyecanlandıran bir yapımla. Parlak oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Demir Pençe’ Amerikan güreşinde bir döneme damga vuran, spor dünyasının Kennedy’leri, bu sporun rock yıldızları olarak anılan Von Erich ailesinin zaferler ve trajediler içeren duygu yüklü hikâyesini anlatıyor. Atlas 1948 ve Kadıköy Sineması’ndaki gösterimlerin biletleri Passo’da.

Demir Pençe Zac Efron ve Jeremy Allen’ı bir araya getirdi

Kendisi çok başarılı bir güreşçi olan baba Fritz Von Erich oğullarını da zirveye taşımak için despotça, zalimce yöntemler uygulamaktadır. Şampiyon kardeşler sporda zirveye doğru tırmanırken tüm aile çalkantılı olaylara, büyük güçlüklere göğüs germek zorunda kalır. Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Maura Tierney, Stanley Simons, Lily James, Holt McCallany gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve Sean Durkin yazıp yönetti. ‘Demir Pençe’ vizyondan önce 7 Mart Perşembe akşamı saat 21.00’de Atlas 1948 ve Kadıköy Sineması’nda.

Monarşi, futbol ve sinemanın ortak tutkusu: HandelMonarşi, futbol ve sinemanın ortak tutkusu: Handel

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.