Naomi Campbell 53 yaşında ikinci kez anne oldu: ‘Hiçbir şey için geç değil’

53 yaşındaki süper model Naomi Campbell ikinci kez anne oldu. Süper model, oğlunun dünyaya gelişini "Hiçbir şey için asla geç değil" notuyla Instagram hesabından duyurdu.

Kültür Sanat 4 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Campbell, "Anne olmak için hiçbir zaman geç değildir" diyor.

Naomi Campbell, ikinci kez anne olmanın sevincini yaşıyor. Moda dünyasının ikonik süper modeli, haberi geçen hafta Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu. İki yıl önce ilk kez anne olan 53 yaşındaki Campbell, oğlunun dünyaya gelişini “Hiçbir şey için asla geç değil” diyerek paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Dr Naomi Campbell (@naomi)’in paylaştığı bir gönderi

Fotoğrafta Campbell’in iki yaşındaki kızının da eli görünüyor. Model yaptığı açıklamada “Küçük sevgilim, ne kadar değerli olduğunu ve varlığınla bizi şereflendirdiğin andan itibaren sevgiyle çevrili olduğunu bil” ifadelerini kullandı.Süper model daha önce ikinci kez anne olacağına dair herhangi bir açıklama yapmadı, doğumla ilgili ayrıntı da paylaşmadı. Model 2021 yılında Instagram’da bebek kızının gelişini duyurduğunda da benzer bir sürpriz yapmıştı.

Campell, 9 aylık kızıyla Vogue kapağında. Fotoğraf: Vogue

Campbell, geçen yıl kızıyla birlikte Vogue kapağında yer almıştı. Röportajında, moda endüstrisinde çeşitlilik ve temsiliyet, unutulmaz kariyeri ve annelik hakkında konuşmuştu. Bebeğin doğumuna dair çok fazla ayrıntı paylaşmasa da kızının evlatlık olmadığını “O benim çocuğum,” diyerek açıklamıştı.

79 yaşında 7'inci kez baba olan De Niro ile geçen yıl babalık üzerine bunları konuşmuştuk79 yaşında 7’inci kez baba olan De Niro ile geçen yıl babalık üzerine bunları konuşmuştuk

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler