Steve Buscemi’ye sokakta saldırı

'Rezervuar Köpekleri', 'Fargo' ve 'Boardwalk Empire' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Steve Buscemi New York'ta saldırıya uğradı. Kimliği bilinmeyen bir saldırganın yüzüne yumruk atmasının ardından hastaneye kaldırılan oyuncunun sağlık durumu iyi.

Kültür Sanat 15 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
66 yaşındaki Steve Buscemi saldırının ardından hastaneye kaldırıldı.

‘Rezervuar Köpekleri’, ‘Fargo’ ve ‘Boardwalk Empire’ gibi yapımlarda rol alan Steve Buscemi New York’ta sokakta saldırıya uğradı. Tedavi için hastaneye götürülen oyuncunun vücudunda morluklar olduğu ve gözüne de darbe aldığı açıklandı. 

New York polisi Buscemi’ye saldıran şahsın fotoğrafını paylaştı.

Saldırganın koyu renkli şapka, mavi tişört giydiği ve sırt çantası taşıdığı fotoğrafı paylaşıldı. Kaynaklar olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. Buscemi’nin Bellevue Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

Steve Buscemi yaptığı açıklamada durumunun iyi olduğunu, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ettiğini söyledi. Ayrıca olayın New York sokaklarında normal şekilde yürürken başına gelmesinin bir tek kendisi için değil, şehirde  yaşayan herkes için büyük tehlike olduğunu hatırlattı.

Altın Küre ödüllü Buscemi son olarak Netflix dizisi ‘Wednesday’in ikinci sezonuna okul müdürü Barry Dort rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Hollywood 'babasını' kaybetti: Roger Corman veda etti!Hollywood ‘babasını’ kaybetti: Roger Corman veda etti!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler