‘The Office’ ekibi toplanıyor ama şartlı evet diyenler var

Televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden 'The Office'in geri döneceği uzun süredir konuşuluyor. Ekranlara geldiği dokuz sezon boyunca beş Emmy kazanan dizinin oyuncularından Melora Hardin de dönüş için hazır ancak bir şartı var.

Kültür Sanat 22 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden biri ‘The Office.’ Dizinin ABD versiyonu 2005-2013 yıllarında dokuz sezon boyunca yayınlanmış, dünya çapında bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Başrollerinde Steve Carell ve John Krasinski’nin yer aldığı dizinin Uzun süredir geri döneceği konuşuluyordu.

Hatta geçen yaz biten Hollywood grevinin hemen ardından dizinin yaratıcısı Greg Daniels diziyi yeniden başlatacaklarını duyurmuştu. Ekranlara geldiği dokuz sezon boyunca beş Emmy kazanan dizinin oyuncularından Melora Hardin de geri dönüşe hazır. Ancak Hardin’e göre tüm ekibin dönmesi için dizi yerine yeni bir film çekilmesi daha mantıklı.

The Office Dizisi, Reboot Olarak Geri Dönüyor | Donanim Arşivi

‘Daha hızlı olur’

56 yaşındaki oyuncu The Sun‘a verdiği röportajda dizinin yeniden başlaması durumunda kesinlikle projede yer almak isteyeceğini ve tüm ekibin de bu konuda istekli olduğunu söyledi. Dizi yerine film projesinin tüm ekibi daha kolay bir araya getirebileceğini ise şu sözlerle anlattı:

“Bir film yapmayı çok isterim çünkü son derece hızlı olur ve bunu çekeriz. Bence bunun için herkesi geri getirebiliriz.”

NBC’nin 2005’te gösterime giren dizi Pennsylvania eyaletinin Scranton kentindeki bir kağıt şirketinin çalışanlarının iş hayatını anlatıyordu.

David ve Victoria mutlu: 'Beckham' belgeseli Netflix'in en çok izlenen yapımı olduDavid ve Victoria mutlu: ‘Beckham’ belgeseli Netflix’in en çok izlenen yapımı oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.