Acun Ilıca’nın düğününde neden oturma düzeni ve sosyal medya yok?

Bu gece dört yıllık sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yla evlenen Acun Ilıcalı neden davetlilerden sosyal medya kullanmamalarını istedi? Düğünde neden oturma düzeni yapılmadı. İşte yanıtları...

Popüler 4 Eylül 2024

Acun Ilıcalı ve dört yıldır birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya’nın merakla beklenen düğünüyle ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Konuklara dijital davetiye gönderildi.

Eğlenmeyi çok seven Acun Ilıcalı Esma Sultan Yalısı’ndaki düğünün parti havasında geçmesini istedi. Bu sebeple davette oturmalı bir düzen yok. Herkes ayakta, eller havaya eğlenecek.

Geceye dünyaca ünlü müzik grubu ‘Keinemusik’in DJ’i &me’yi çağırıldı. Davetiyeye “Sosyal medya olmasın lütfen” notu eklendi. Nedeni düğünden görüntü vermemek değil. Acun “Herkesin eğlenmesini istiyorum” diyor. Bu arada Ayça Çağla Altunkaya’nın hamile olduğu iddia edilmişti. Altunkaya iddiayı yalanladı. “Doğru değil. İki ayda bir hamilelik haberimi yapmaktan artık vazgeçin” dedi.

Black party chic: Acun Ilıcalı'nın düğününe davetli olsaydınız nasıl giyinmeliydinizBlack party chic: Acun Ilıcalı’nın düğününe davetli olsaydınız nasıl giyinmeliydiniz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.