Beckham çifti evlendiği güne döndü: Gümüş yıldönümünü böyle kutladılar

Victoria ve David Beckham 25 yıl önce mor giysiler içinde evlenmişti. Sonra bu tercihten pişman oldular ama bu hafta gümüş yıldönümlerini yine aynı giysilerle kutladılar. Neden fikir değiştirdiler dersiniz?

Popüler 5 Temmuz 2024
Fotoğraf: Instagram

“Unutulmayacak bir düğündü. Dublin yakınlarında 15. yüzyıldan kalma bir İrlanda kalesi Robin Hood dekore edilmiş, yapraklar ve elmalarla süslenen yemyeşil düğün pastasını İngiliz sanatçı Damien Hirst tasarlamıştı. Gelin ve damat için iki taht bile vardı. Ama en unutulmazı detay: Yeni evliler resepsiyon için birbiriyle uyumlu mor Antonio Berardi giysiler giydiler.”

CNN.com başarılı futbolculuk günlerinden edindiği şöhreti iş hayatına taşımayı başaran David Beckham’la Spice Girls müzik grubundaki vokallik yıllarından sonra moda dünyasına geçerek kendine sağlam bir yer edinen Victoria Beckham’ın 25 yıl önceki düğününü böyle betimlemiş.

Çift 1999’da Dublin yakınlarında evlendi. Fotoğraf: Instagram

Ancak kaçınılmaz bir gerçek var ki insan ilerleyen yıllarda düğün fotoğraflarına bakarken mutlaka pişmanlık duyacağı detaylar bulur. Beckham çifti için de durum farklı olmamış, mor giysileri “hangi akla hizmet” seçtiklerini düşünüp durmuşlar.

‘Salak ve Avanak’taki adamlara benziyordum’

David 2017’de verdiği bir röportajda kendini ‘Salak ve Avanak’taki adamlara bile benzetiyor: “Mor bir silindir şapkam bile vardı. Ne düşünüyordum acaba! ‘Dumb and Dumber’ filmindeki adamlara benziyordum.”

Victoria Beckham da ondan farklı değil. 2021’de Jimmy Fallon’a konuk olduğunda “O zamanlar gerçekten iyi bir fikir gibi gelmişti” diyor: “Sanırım o zamanlar bir saflık vardı. Moda hakkında bilgimiz yoktu. Sadece eğleniyorduk ki olması gereken de buydu.”

Zaman giysilere çok şey katar

Fotoğraf: Instagram

Beckham çifti o günkü tercihlerine gülseler de 25’inci evlilik yıl dönümlerini  kutlamaya karar verdiklerinde yine bu giysilere büründüler. Bu kez giysiler rengi ya da tasarımı değil anlamı ön plandaydı. Birlikte geçirdikleri çeyrek asrın başlangıcını temsil ediyor. 25 yıl sonra aynı giysiler içine girecek kadar fit oldukları için de ayrıca mutlular!

İşte Instagram postlarının altına yazılan bir hayran yorumu:  “İnsanlar ikonik derken bunu referans almalılar. Düğün gününde mor giymeye ancak Beckhamlar cesaret edebilir.”

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.