Hadise meğer Sinan Akçıl’ı telefonda bile engellemiş

Magazin 25 Aralık 2024
Bu haber 12 ay önce yayınlandı

Şarkıcı Hadise geçenlerde erkeklerle ilişkilerini anlatırken bir seferinde erkek arkadaşı tarafından aldatıldığını söyledi. Kimdi o erkek arkadaş peki? Magazinciler Sinan Akçıl olduğunu düşündü, o da bu durumu yalanlamadı, hatta “Ne Gerek var özel hayatı ve eski defterleri açmaya” tarzı bir tepki verdi.

Anlaşılan Sinan Akçıl bu konuyu konuşmaya doyamadı ki, dün bir kez daha bu sorularla karşılaştı.

Hadise ile bu konuşmalar sonrası iletişim kurup kurmadığı sorulduğunda ise, “Zannetmiyorum, engelliydim, herhalde engelliyimdir hâlâ”  yanıtını verdi.

2. Sayfa’nın haberine göre; Sinan Akçıl magazin muhabirlerinin Hadise ile ilgili sorduğu soruları yanıtladı. Akçıl, eski defterlerin açılmasına karşılık, “Herkes eski defterleri açmakta özgürdür. Bu kendi kararıdır, yani ben bir şey demek istemiyorum bununla ilgili” dedi.

Hadise ile bu konuşmalar sonrası iletişim kurup kurmadığı sorulduğunda ise, “Zannetmiyorum, engelliyim, herhalde engelliyimdir hâlâ” yanıtını verdi.

Muhabirlerin, Hadise’nin programda bahsettiği görüntüdeki kişinin ünlü olup olmadığını sorması üzerine Akçıl, “Aa neler neler neler, vallahi bu konularda yorum yapmak istemiyorum kardeşim. Telefonunu ver, bir telefonunu karıştırayım, ondan sonra konuşalım” diyerek konuyu geçiştirdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.