Jada ve Will Smith meğer yedi yıldır ayrıymış

Jada Smith Oscar törenlerinde saçkıran rahatsızlığını espri konusu yapan komedyen Chris Rock'a tokat atan kocası Will Smith'le yedi yıldır ayrı olduklarını açıkladı.

Popüler 12 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Jada Smith katıldığı televizyon programında 25 yıllık evlilikte "denemekten yorulduklarını" söyledi

Anı kitabı ‘Worthy’ (Değerli) 17 Ekim’de piyasaya çıkacak olan oyuncu ve talk show sunucusu Jada Pinkett Smith, NBC News’e verdiği röportajda Will Smith ile yasal olarak boşanmadıklarını ancak 2016’dan beri yaşadıklarını söyledi.

Pinkett Smith, tamamı cuma günü yayınlanacak televizyon röportajında, “Beraberliğiniz neden bitti” sorusuna, “Birçok sebebi var. İkimiz de diğerinin nasıl olması gerektiğine dair fantezilerimize takılıp kalmıştık. 2016’ya geldiğimizde denemekten yorulmuştuk” dedi.

1997’de evlenen çiftin Jaden ve Willow adında iki çocuğu var.

The New York Times’ın haberine göre çiftin evliliğiyle ilgili dedikodular uzun süredir ortalıkta dolaşıyordu. 2020’de Pinkett Smith’in talk show programı ‘Red Table Talk’ta bir araya gelen çift, evlilikleriyle ilgili konuşmuş, bir süreliğine ayrı olduklarını anlatmıştı. Pinkett Smith bu dönemde şarkıcı August Alsina ile “takıldığını” söylemişti.

2022’deki 94’üncü Oscar ödül töreninin sunucusu komedyen Chris Rock, oyuncu Will Smith’in eşi Jada Pinkett’e yönelik “Jada seni seviyorum, ‘G.I. Jane 2’yi sabırsızlıkla bekliyorum” demişti.

1997 yapımı ‘G.I. Jane’ filminde Demi Moore kafasını kazıtmış karakteriyle başroldeydi. Pinkett ise ‘alopesi’ adı verilen saç dökülmesi hastalığına sahip.

Bu sözler üzerine Smith soğukkanlılıkla sahneye yürüyüp Rock’a tokat atmıştı.. Sonra da yerine oturup “Karımın adını o s…. ağzına alma” diye bağırmıştı.

Will Smith 10 yıl boyunca ödül alsa bile Oscar törenlerine katılamayacak.

Jada Pinkett’in anı kitabı ‘Worthy’ (Değerli) 17 Ekim’de yayımlanacak

 

Will Smith, tokat attığı Chris Rock’tan özür diledi, Rock işin şakasını yaptıWill Smith, tokat attığı Chris Rock’tan özür diledi, Rock işin şakasını yaptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.