Justin Timberlake’in sabıka fotoğrafı sanat eseri oldu

Geçen ay içkili araba kullanırken yakalanan yıldız müzisyen Justin Timberlake'in sabıka fotoğrafı sanat eseri oldu, kazayı yaptığı şehirdeki sanat galerisinde satışa sunuldu.

Popüler 5 Temmuz 2024
Justin Timberlake'in sabıka fotoğrafı bir sanatçıya ilham oldu. Fotoğraf: Page Six

Justin Timberlake geçen ay New York şehrinin sayfiye beldesi Hampton’lardaki eyaletindeki Sag Harbor köyünde içkili araba kullanırken yakalamış, birkaç saati karakolda geçirmiş, poliste sabıka fotoğrafı çekilmişti. Şimdi bu kare bir sanat eserine konu olarak “ölümsüzleşti.”

Yakalandığı köydeki galeride satılıyor

Romany Kramoris Galeri Justin Timberlake’in tutuklandığı Sag Harbor’da. Fotoğraf: Facebook

Rolling Stone’un haberine göre sanatçı Godfrey Lohman esere ‘Tuesday Nighting Out Featuring Justin Timberlake’ (Justin Timberlake’li Salı Gecesi Gezmesi) adını verdi. Lohman’ın birkaç farklı renkte ve sınırlı sayıda ürettiği işler müzisyenin tutuklandığı Sag Harbor’daki Romany Kramoris Galerisi’nde satılıyor.

Justin Timberlake’in fotoğrafından pop art stilinde üretilen işler ilk olarak magazin sitesi Page Six’in sitesinde yer aldı

Galerinin sahibi Romany Kramoris “Pencerede gören birçok kişi geri geliyor, şimdiye kadar  520 dolar olan bu eserlerden birkaç tane sattık” dedi.

Justin Timberlake gözaltı sonrası konuştu: Bazen zor ama beni sevmeye devam edin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.