Lourdes yeni klibinde annesi Madonna’dan esinlendi

Madonna 25 yıl önceki Frozen şarkısında "Kalbini açmazsan buz tutarsın" demişti. O zaman 2 yaşında olan kızı Lourdes Leon büyüdü, şarkı söylemeye başladı. Dün çıkardığı şarkısının klibinde annesine saygılarını sundu.

Popüler 12 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Madonna’nın 26 yaşındaki kızı Lourdes Leon’un, Spelling adlı şarkısına çektiği video klip sisli bir atmosferde geçiyor. Upuzun kuzguni siyah saçlarıyla mistik bir karaktere bürünen Lourdes, siyah kuşların uçtuğu, köpeklerin dolaştığı bir dünyada  şarkı söylüyor.

Videonun, 25 yıl önce yayınlanan Madonna’nın kült klibi Frozen’ı hatırlatmasına şaşmamalı. Lourdes, dün Instagram ve YouTube’da paylaştığı klibinde, annesinden esinlendiğini söylüyor.

 

Sahne hayatında ‘Lolahol’ adını kullanan Lourdes Leon sosyal medya hesaplarını şöyle ifade etti: “Bu parça çok özel. Annemin zamansız sanat eseri ‘Frozen’a bir saygı duruşu. Bu parça annemle beni sayısız kere birbirimize bağladı. Beni dünyaya getiren kadın olmasaydı ben bir hiç olurdum. Ona saygı duyuyorum ve umarım bu saygım karşılık bulur.”

65 yaşındaki Madonna’nın kızı Lourdes Leon mistik güçleri olan bir cadıyı canladırıyor

Madonna: Çocuklarım sayesinde hayattayımMadonna: Çocuklarım sayesinde hayattayım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.