Hülya Avşar, Meryem Uzerli tepkilerine yanıt verdi: Kıskanmamış, sorusu çok mantıklıymış

Programına konuk aldığı Meryem Uzerli'ye soruları ve tavrıyla izleyenleri rahatsız eden Hülya Avşar kendini savundu, sorularının arkasında olduğunu söyledi.

Magazin 2 Temmuz 2024
Uzerli 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına konuk olmuştu.

Yeni dizisi ‘Ru’nun tanıtım sürecinde bolca röportaj veren Meryem Uzerli ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ programına konuk oldu. Avşar’ın programdaki tavrı, sorularının manasızlığı izleyenleri rahatsız etti. Uzerli’nin evlenmeme tercihini bir türlü anlayamaması, yıllar içinde alıp verdiği kilosunu, spor yapma istekliliğini ısrarla sorgulaması… Uzerli bir ara tatlı tatlı “Bak biz yeni tanışıyoruz ya ben sana kendimi anlatayım ben daha iyi bilirim” demeye getirdi.

Zeynep Güven’in bu işin adını koyarak Hülya Avşar, Meryem Uzerli’ye zorbalık yaptı dediği ve meseleye mercek tuttuğu yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Programın yankıları sürerken önceki gün Avşar program sırasında Uzerli’nin ısrarla gözüne soktuğu sporcu kimliğiyle magazin basının karşısındaydı. Adına düzenlenen tenis turnuvası sonrası yanıtladığı sorulardan biri de Uzerli programına gelen tepkilerle ilgiliydi.

“Kıskanılacak güzelliğe sahip hakikaten” diyerek başladı sözlerine. Uzerli’nin rahatsız olmadığı sorudan insanların rahatsız olmasına bir anlam verememiş. “Neden evlenmediler seninle” sorusunun hala arkasında; “Öyle güzel bir kadın neden evlenmeden çocuk sahibi olmayı tercih eder, çok mantıklı bir soru” diyor.

Uzerli’yi kıskandınız mı diye sorulunca “O kadar samimi ve tatlı ki insan onu kıskanamıyor bile. İnsan onunla arkadaşlık bile kurabilir o kadar tatlı. O yüzden kıskanmadım” diyor Avşar ama bu sözler ağzından biraz zor dökülür gibi bir hali var.

Sonrasında da iltifat etmeye devam ediyor ancak üstten bir tavırla: “Bu kadar hoş olacağını tahmin etmiyordum, çok hoşlaşmış.” Eskiden hoş değildi belli ki Uzerli ‘çok hoşlaştığına’ göre… Ama biz yine de Avşar’ın beyanını esas alalım, evet Meryem Uzerli’yi kıskanmıyor.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.