Metin Akdülger’in Sandık Kokusu’na veda etmesinin nedeni set kavgası mı?

Sezon finaline sayılı günler kala başrol oyuncularından Metin Akdülger'in 'Sandık Kokusu'nun kadrosundan neden ayrıldığı merak ediliyor. Sebebinin dizide babasını canlandıran Uğur Yücel'le tartışması olduğu iddia edildi.

Magazin 23 Mayıs 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Metin Akdülger Atilla karakterini canlandırıyordu.

Bu sezon izleyiciyle buluşan Sandık Kokusu 12 Haziran’da sezon finali yapacak. Dizide Özge Özpirinççi’nin canlandırdığı Karsu karakterinin partneri olarak izlediğimiz Metin Akdülger sezon finali öncesi diziden ayrıldı. Çarşamba akşamı son kez Atilla karakteriyle izleyici karşısına çıkan Akdülger Instagram hesabından veda paylaşımı yaptı: “Hayat büyülü anlarla ve bilinmezliklerle dolu bir macera. Atilla da benim hayatımın en büyülü parçalarından biri. Onun bana yaşattığı anlar, tanıştırdığı ruhlar, yoldaşlar artık benim kalbimdeler, güvendeler. Hikayeler anlatıldıkça hayat bulur, hikaye anlatıcıları da hikayelerinde bulurlar kendi hayatlarını. Bana hayat veren Atilla’ya ve ona hayat veren tüm ekipteki dostlarıma kalpten minnet ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Onları çok seviyorum ve özleyeceğim. Hikayemizi seven tüm izleyicilerimize, verdikleri büyük sevgi ve gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim.”

Her ne kadar ekipteki dostlarına kalpten teşekkür etse de diziden ayrılmasının nedeninin sette yaşanan gerginlik olduğu iddia edildi.

Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre bu ayrılığın temel sebebinin Akdülger’in senaryoyla ilgili şikayetleri olduğu konuşuluyor. Karakteriyle ilgili “Atilla bunu yapmaz” diyerek bazı repliklerini değiştiren oyuncuya babası Hasan’ı canlandıran Uğur Yücel’in “Hasan da bunu yapmaz” diyerek çıkıştığı ve ortamın gerildiği kulislerde gündeme gelen söylentiler arasında.

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler