Nihal Yalçın: Ben çok güzelim, bazen çok çirkinim; ben kendimden razıyım, gerisi umurumda değil

Oyuncu Nihal Yalçınkaya kadınların üstündeki toplumsal baskıya sessiz kalmadı.

Magazin 29 Nisan 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Yalçınkaya "Ben kendimden razıyım, gerisi umurumda değil" diyor.

Yeni klibi yayınlanan Sertab Erener’in yüzüne ne yaptırdığı magazin basınına ve bazı sosyal medya kullanıcılarına dert oldu. Söz konusu ünlü bir isim olunca yüzündeki değişikliği merak etmek elbette normal ancak fikri sorulmayan yüzlerce insanın olmuş/olmamış yorumları, çirkinleşen hallere hiç gerek yok.

Düşündüklerini dile getirme konusunda ‘kim ne der’ gibi kaygıları olmayan başarılı oyuncu Nihal Yalçın da durumdan rahatsız olmuş olmalı ki bir internet sitesinin X hesabından konuyla ilgili paylaşımını alıntıladı. Yalçın önce internet sitesinin adına gönderme yaparak müzisyenin adının  yanlış yazıldığına dikkat çekti: Bu haberin tek aykırılığı SertaB Erener’ e SertaP Erener demiş olmaları. Sizi gidi güzellik guruları, sizi gidi doğallık müptelaları. Sizi gidi yüzümde hiçbir şey yokçu gizli botoksçular sizi.

Bu paylaşımın altına da olmamış yorumları, Erener’e akıl verenler doluşunca Yalçın bu kez kendi yaşadığı deneyim üzerinden tane tane anlatmaya çalıştı: Yıllarca burnumu yaptırmam konusunda yüzlerce msj okudum, her yaptığım işte ne kadar çirkin olduğumu söyleyenler oldu, ne şehlalığım kaldı ne beynimde tümör olduğuna dair uyarıda bulunanlar bitti. TV’ de gördüğünüz için herkese istediğiniz her şeyi söyleme hakkınız yok. Bence. Burnumu yaptırsam bu sefer de ah vah edip doğal olmadığımı söyleyenler çıkacaktı. Gerek yok. Herkes kendi burnuna baksın, kendi güzelliğiyle barışsın.”

Bu paylaşımın amacını anlamamış olan bazı X kullanıcıları “siz çok güzelsiniz” yorumları yazmaya başlayınca Yalçın son noktayı koydu: “Bana sen böyle çok güzelsin filan yazmanız da o kadar umurumda değil ki. Ben çok güzelim, ben bazen çok çirkinim, bazen şahaneyim bazen kapkaranlık. Ben kendimden acayip razıyım. Gerisi de zerre umurumda değil.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.