‘Sarı Zarflar’dan Leyla Cabas çıktı: Özgü Namal’ın kızını oynayacak

Dokuz yıl ara verdiği oyunculuğa 'Kızıl Goncalar'la dönen Özgü Namal çekimleri devam eden bir sinema filmiyle beyazperdeye geliyor. 'Sarı Zarflar'da Namal'ın kızını, gazeteci Mirgün Cabas ile Evrim Sümer'in kızı Leyla Cabas canlandıracak.

Magazin 18 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Özgü Namal, Leyla Cabas

‘Öğretmenler Odası’ filmiyle Almanya’yı Oscar Akademi Ödülleri’nde temsil eden İlker Çatak’ın ‘Sarı Zarflar’ adlı bir film çektiği, Özgü Namal’ın da başrol oynadığı bir süredir biliniyordu.

Çekimleri Almanya’da devam eden filmde Namal’ın kızını sürpriz bir isim canlandırıyor. Gazeteci Mirgün Cabas ve podcast yayıncısı Evrim Sümer’in kızı Leyla Cabas.

Berlin çekimleri Mayıs ayında tamamlanan filmin asıl çekimleri bugünlerde Hamburg’da devam ediyor. Filmde Özgü Namal’ı tiyatro oyuncusu ‘Derya’ rolünde izleyeceğiz. Kocasını Tansu Biçer, kocasının annesini İpek Bilgin, kızını ise Leyla Cabas canlandıracak.

İlk filmi değilmiş

Leyla Cabas bu yıl 8’inci sınıftan mezun oldu. Fotoğraf: Instagram

Sarı Zarflar bu yıl liseye başlayacak olan 14 yaşındaki Leyla Cabas’ın ilk filmi değilmiş. Montajı devam eden ve sonbaharda festivallerde gösterilmesi planlanan ‘Fidan’ adlı filmde de oynamış, üstelik başrolde.

‘Fidan’ın senaristi ve yönetmeni Ayçıl Yeltan ABD’de yaşıyor. ‘Fidan’ı çeşitli festivallerde gösterdikten sonra vizyona sokmayı planlıyor. Leyla Cabas’a Alican Yücesoy, Ayça Bingöl ve Göksel Kortay’dan oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.