The Office evreninde yeni melgesel: Olaylar gazetede geçiyor

En başarılı komedi dizilerinden The Office ekibi yeni bir komediyle seyirciyle buluşacak. Bu kez olaylar batmak üzere olan bir gazetede geçiyor.

Popüler 13 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
The Office (solda) 9 sezon sürmüştü. Yapımcılarının yeni dizisinde Sabrina Impacciatore (üstte) ve Domhnall Gleeson rol alacak.

Dunder Mifflin kağıt şirketine veda edişimizin ardından 10 seneden fazla zaman geçti. Şimdi bol ödüllü ‘The Office’ evreninde yeni bir komedi dizisi yolda. Henüz adı açıklanmayan dizide Dunder Mifflin ofisinin belgeselini çeken ekip bu kez hayatta kalma mücadelesi veren köklü bir gazetenin ofisinde yaşananları belgelemek üzere yola çıkıyor.

‘The Office’ dizisinin ABD versiyonun yapımcılarından Greg Daniels’ın da dahil olduğu yapımın çekimleri haziran ayında başlayacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ‘Ex-Machina’ filminden tanıdığımız Domhnall Gleeson ile ‘The White Lotus’ dizisinin ikinci sezonunda yer alan Sabrina Impacciatore var.

Gönüllü muhabirlerle hayatta kalmaya çalışan bir gazetenin hikayesini izleyeceğimiz dizi ‘The Office’ gibi melgesel türünde bir komedi olacak. Dokuz sezonluk yayın hayatı 2013’te sona eren ‘The Office’ melgesel (sahte-parodi belgesel) türünün televizyondaki öncü örneklerindendi.

'The Office' ekibi toplanıyor ama şartlı evet diyenler var‘The Office’ ekibi toplanıyor ama şartlı evet diyenler var

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.