Serikspor başkanı Tufan Sadygov forvette oğlu Ilya Sadygov’u oynatıyor. Serikspor’da 17 maça çıkan Ilya Sadygov henüz fileleri havalandıramadı.
TFF 1. Lig ekiplerinden Serikspor’da kötü gidişat sürüyor. Son olarak Bodrum FK’ya konuk olan Serikspor sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla 39 puana ulaşan Bodrum FK. 5. sıraya yerleşti. 26 puanlı Serikspor ise 17. sırada kaldı.
Serikspor taraftarları Azeri iş adamı Tufan Sadygov’a büyük tepki gösteriyor. Mali durum nedeniyle bazı oyuncularını kaybeden Serikspor’da başkan Tufan Sadygov, forvette oğlu Ilya Sadygov’u oynatıyor. Son 4 haftada gol atamayan Serikspor kalesinde 17 gol gördü. Bu sezon Serikspor’da 17 maça çıkan Ilya Sadygov henüz fileleri havalandıramazken sadece bir isabetli şut çekti.