Zirvede efelenen Fenerbahçe oldu

Efeler Ligi'nin namağlup lideri Fenerbahçe, şampiyonluk adaylarından Ziraat Bankkart'ı 3-2 yenmeyi başardı. Luburic ve Dick Kooy sarı lacivertlilere galibiyeti getiren isimler oldu.

Spor 16 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe, büyük bir mücadele sonrasında galip gelmeyi başardı.

Efeler Ligi’nde zirvede yer alan Fenerbahçe, 7. hafta maçında Ziraat Bankkart’ı Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda ağırladı. Maçın ilk setine sarı lacivertliler hızlı başladı. Skoru 8-1 yapah Fenerbahçe karşısında Ziraat Bankkkart pes etmedi. 16-15 öne geçmeyi başaran Ankara ekibi, heyecan dolu seti 27-25 kazandı ve setlerde öne geçti.

İkinci sette üstün olan Fenerbahçe’ydi. Rakibine fıdsat tanımayan Kanarya 25-18’lik skorla maçı 1-1’e getirdi. Üçünce sette ivmeyi kaybetmeyen sarı lacivertililer hücumda Luburic, Dick Kooy ve Ghaziani’nin etkili oyunuyla seti 25-20 aldı.

Cedi Osman'ın yüzü gülmüyorCedi Osman’ın yüzü gülmüyor

Dördüncü sette Ziraat Bankkart hızlı girdi. 8-3’lük skoru bulan başkent ekibi set boyu bu farkı korumayı başardı. Eski Fenerbahçeli Ter Maat sete damfga vururken 25-18’le maç final setine gitti. Karşılaşmanın son seti heyecan fırtınası şeklinde geçti. Yiğit Gülmezoğlu, Kooy ve Luburic’in iyi oyunuyla Fenerbahce seti 15-13, maçı da 3-2 kazandı ve namağlup unvanını sürdürdü.

Büyük derbide Fenerbahçe geriden geldi, Galatasaray'ı yendiBüyük derbide Fenerbahçe geriden geldi, Galatasaray’ı yendi

Efeler Ligi’nde alınan diğer sonuçlar şöyle…

Spor Toto – Galatasaray 1-3

Develi Bld. – Bigadiç Bld. 3-0

Halkbank – Akkuş Bld. 3-0

Bursa BB – Cizre Bld. 3-1

Hatay BB -Arkas 0-3

TÜRŞAD – Alanya Bld 0-3

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.