Sevgili İrem, eşim 55 ben 49, artık kardeş olduk. Beni aldatır mı?

Bu hafta soruların hepsi cinsel hayatını canlandırmak isteyen orta yaşlı evli kadınlardan. Biri "kardeş gibi" olmaktan şikayetçi, biri fantezilere açık ama eşinden çekiniyor, biri yaşlı kocasının performansından endişeleniyor. Sorular gelsin...

1 Haziran 2024
Uykum var bahanesiyle seksten kaçılır (solda) ama bir noktadan sonra bahane bulmaya bile zahmet etmeden kapılar kapatılır (sağda). Fotoğraf: Shutterstock

Eşimle artık kardeşiz

İrem Hanım merhaba. Eşimle 20 yıllık evliyiz. Eşim 55 ben 49 yaşındayım. Artık kardeş olduk. Hâlâ aynı yatakta yatıyoruz ama öyle işte, iyi geceler diyor, kardeş kardeş uyuyoruz. Heyecanı kalmadı galiba. Sabah da günaydın deyip sütümüzü içiyoruz. Ağlanacak halimizle alay ediyorum. Ben bunun düzeleceğine inanmıyorum. Haliyle erkektir, beni aldatır diye de endişelenmeye başladım. Bunu düşünüp sürekli toplantılarını, nerede olduğunu takip etmeye başladım. Bu sefer beni sıkıyorsun diyor, gerginlik oluyor. Ne yapmalıyım?

Değerli okurum,
Siz de çok çabuk havlu atmışınız. Bir kere sizin yaşlarda menopozdu, andropozdu, sağlık sorunlarıydı derken istek azalabilir ama halledilir, yeter ki uzmanına başvurun. Ayrıca kocan istese her şekilde aldatır da ruhun duymaz . Diyelim toplantıda görüntülü aradın, eşin ceket gömlek kıravatla telefonu açıp bir de seni haşladı. O anda bir otel odasında donla oturmadığını nereden bileceksin, kamerayı çevir pantolonunu görücem de denmez. O nedenle bu gereksiz hafiyeliği bırak, onun da sinirlerini bozma. Sen kendi ilişkini düzeltmeye bak.

Maskeli balo

Merhaba İrem Hanım. Ben kız arkadaşlarımla konuştuğumda hepsinin eşleri ile seks hayatlarının benden fersah fersah iyi olduğunu fark ettim. Meğer eşleri gözlerini maskeyle kapatıyormuş, hatta ilişki sırasında vibratör filan kullanan varmış. Benim eşim bu konularda o kadar muhafazar ki maske tak bana desem boşar. Ben de hep aynı ilişkiden sıkıldım. Bunu nasıl ifade etsem de değişiklik istediğimi belli etsem?

Değerli okurum,
Senin kız arkadaşlar da Gri’nin Elli Tonu filmi gibi maşallah. Aslında ilişkiler uzadıkça yatak oyunları işe yarıyor. Tabii iki tarafın da razı olduğu şekilde. Bu bahsettiğin maskeler, vibratörler özellikle kadınların daha fazla zevk alması için sık kullanılan renklendiriciler. Bence bir gece giy Victoria’nın sırları iç çamaşırını, tak maskeni eşini direkt öyle karşıla. Seni geri çevireceğini hiç zannetmiyorum. Ha bu arada kırbaç konusuna girmiyorum, “Hadi ilk senden başlayalım” kavgası çıkabilir:) Şaka değil geçenlerde bir danışanımız kan revan içinde geldi, kimin başlayacağına karar veremeyince adamcağız eşi tarafından bir güzel tartaklanmış. Yüzünde gözünde çizikler vardı. Benden uyarması..

“Prostat yatağı bozmasın” önlemi

İrem Hanım merhaba. Ben 43 yaşındayım, eşim 66. Şu anda cinsellikten yana bir sıkıntısı yok ama 5 sene sonrasını düşünüp dertleniyorum. “Acaba prostat olur, beni yatakta tatmin edemez mi” diye endişelerim var. Şimdiden alınacak bir önlem var mı?

Değerli okurum,
Bir kere sen bu yaş farkını bilip de evlenmişsin, şimdi de doğal sonuçları için endişelenmen kadar saçma bir şey olamaz. O prostat büyür, domates yese de büyük, kabak çekirdeği çitlese de. Ama tedavi gerektirir mi idare eder mi bunu zaman gösterir. Zaten şimdi cinselliği bozmayan ek tedaviler de veriliyor. Yeter ki uzmana danış. Sen de biraz ana odaklan. 66 olup sorun yaşayan o kadar çok erkek var ki sen de durum iyiyse öp de başına koy diye de adres göstermeyeyim en iyi yeri sen bilirsin🤣

Bana cinsellikle ve ilişkilerinizle ilgili her türlü sorunuzu [email protected] adresine yazabilirsiniz. Her hafta sorularınıza cevaplarımı burada okuyabilirsiniz. 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.