Sevgili İrem, kız arkadaşım penisimi küçük buluyor, sporla büyütebilir miyim?

Genç yaşta erken boşalma, yaş ilerledikçe boşalamama, penis boyu, ön sevişme süresi, gecede kaç kere seks yapılabileceği... Erkeklerin performans endişesi bitmez. Sorular onlarda cevaplar İrem Hattat'ta.

25 Mayıs 2024
Erkeklerin performans anksiyetesini tetikleyen etkenlerin başında penis boyu geliyor

HOROZUMUN ENERJİSİ YOK

Sevgili İrem, 66 yaşındayım. Eskiden gecede iki kere benim için normaldi, hatta eşim sürekli ilişki istediğim için benden kaçardı. Ancak geçen gün benim horoz birinci seferde pes etti. Yaşımla mı ilgili, son zamanlarda kolesterol hapımı iki katına çıkarttım, ondan olabilir mi?

Değerli Okurum,
Madem diliniz horozlu ben de aynı dili kullanayım izninizle. Artık bu yaştan itibaren hani Kırmızı Başlıklı Kız Masalındaki hain kurt gibi, horozun da az görecek, az duyacak, az koku alacak. Kullandığın kolesterol ilacının da performansı etkileyebileceğini gösteren araştırmalar var. Bu da eklenince horozunda hal kalmaması normal.  Bir uzmana başvurursan ilaçlarla ilgili değişiklik yapabilir, performansın için düzenleyebilir. Ancak kümesteki tavuğa da sor bakalım belki biraz ferahlamıştır, bir süre bekleyip ona da hazırlanması için süre vermek gerekebilir.

EGZERSİZ HER UZUVDA İŞE YARAR MI?

İrem Hanım merhaba. İlk ilişkimde kız arkadaşım penis boyumu kısa buldu. İnternette satılan kremler var. Her gün düzenli olarak kullansam ve kas egzersizi yapsam uzatır mı? Egzersiz aletleri de gördüm internette.

Değerli Okurum,
Yahu niye spor hocanla konuşmuyorsun haftalık program yapın, eli değmişken onu da halleder:) Ders öncesinde de bir padişah macunu sürersin tam olur! İşin sakası bir yana internette satılan her şeye inanma. Kremlerin içinde vitamin vb oluyor bir, ne senin boyuna ne de seninkinin boyuna bir faydası olmaz iki. Penisin içinde çizgili kas bulunmuyor. Bu nedenle kol veya bacak kaslarınızı çalıştırıp geliştirme yöntemiyle orayı büyütemezsin. Sertleşme sorunu tedavisinde kullanılan vakum cihazları penise giden kan akışını artırıp peniste şişme yaratıyor. Aslında sertleşme iyileştiği için erkeğe penis büyümüş gibi hissettiriyor. Bu pompaların uzun süreli kullanımı penis
dokusunda harabiyet yaratıp sertleşmeyi tamamen bozabiliyor. Sen alışverişi hallettin mi doğru söyle. Önemli olan önce alışveriş, sonra fiş ama fişi cebinde cüzdanında unutma kadınları biliyorsun meraklı olabiliyorlar.

BANA AZ GELEN KARIMA ÇOK GELİRSE

Merhaba İrem. 24 yaşındayım, 1,5 yıllık evliyim. Eşimle ortalama ilişkimiz 2-3 dakika anca sürüyor, tabi bana az geliyor, günde en az iki kere daha ilişkiye giriyoruz. Karım çok istekli olmuyor. Ne yapmalıyız?

Değerli okurum,
Tahminimce erken yaşta işin cinsellik kısmını halletmek için evlendin. Tabii yaşın getirdiği full enerjiyle şekerci dükkanındaki çocuk gibi saldırı halindesin. Ancak eşin belli ki bu 2-3 dakikalık sürelerde bırak şeker yemeyi, bir ısırık bile alıp tadına varabiliyor mu emin değilim. Bence böyle oldu bittiye getirmeden, kızcağıza da dükkanda dolaşacağı, istediği tadın farkına varacağı zamanı sağla. Yoksa bir daha şekerciye gidelim dediğinde ne gidecek eş bulucan, ne yiyecek şeker, elinde elma şekerinin sapı dımdızlak ortada kalıcan benden söylemesi.

Bana cinsellikle ve ilişkilerinizle ilgili her türlü sorunuzu [email protected] adresine yazabilirsiniz. Her hafta sorularınıza cevaplarımı burada okuyabilirsiniz.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.