Bakalım Acun Survivor mı?

11 Ocak 2024

Şeyma Subaşı ilgimi ilk kez Acun Ilıcalı ile evlendiğinde/boşandığında değil daha sonraki evliliklerinden birinde daha o evliliğin töreni sürerken bir sonraki evliliğini/boşanmasını yaşayacak adamı seçtiği haberlerinin gelmesiyle çekmişti. nitekim o haber de doğru çıktı.

Bunu hangi evliliği için düşünmüştü derseniz vallahi söyleyebilmem mümkün değil çünkü o kadar hızlı evlenip boşanıyor ki onun bu hızına beynin düşünme hızının ulaşabilmesi mümkün değil.

***

üstelik kadın bu evlilik/boşanma süreçlerindeki adamları da daha sonra hiç unutmuyor.

Şeyma Subaşı’nın evlendiği ilk erkek olma gururunu taşıması gereken Acun Ilıcalı’yı kadın tekrar radarına aldı. 

Survivor programının çekimi için Dominik Cumhuriyeti’nde olan Acun  hakkında son olarak şöyle bir mesaj paylaştı: ‘Bu onun birçok başarılarından sadece biri. Başardığı her şeyi görmek bunun parçası olmaktan gerçekten gurur duyuyorum’ dedi.

‘Bayram değil, seyran değil eniştem beni niye öptü’ duygusunu çağrıştıran bir mesajdı bu. Subaşı’nın Acun ile birdenbire neden gurur duymaya başladığı dedikodulara yol açtı.

Üstelik kadın bu mesajı Dominik cumhuriyetinden attı.

***

Bazen bizim bu ülke insanına hayret ediyorum. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Dominik Cumhuriyetinde aynı anda bulunurken ve memleketin esas gündemi bu olması gerekirken millet burada yerel seçim, İstanbul adayları, Ekrem İmamoğlu ne yapacak gibi ikinci dereceden önemli konularla vakit geçirebiliyor.

***

Üstelik Acun Ilıcalı bu arada eski Hint filmindeki şarkıda olduğu gibi ‘İki ateş arasında kalmışam ben’ şarkısını da söylüyor olabilir. çünkü eski eşi Şeyma’nın attığı mesajdan sonra sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya sosyal medyada profil fotoğrafını Acun Ilıcalı ile verdiği pozla değiştirdi.

aslında biliyor musunuz Şeyma ve Ayça arasında kalmak dünyada hiçbir erkeğin başına gelmesini katiyen istemeyeceği bir şey olmalı. bu olayda Acun’un bir Survivor olup olmadığı da ortaya çıkacak bence.

bu arada Şeyma bu konuda gözünü karartmış da olabilir çünkü sosyal medyada pembe bikinisini giymiş halde fotoğrafını paylaştı

***

ben Şeyma Subaşı’nın New York’ta bir düğün fetişi neon temalı partiye striptiz kıyafetiyle katıldığını öğrendiğimden bu yana bu kadının bir gün bir şekilde mutlaka Derridacı analize tutulması gerektiği fikrindeydim. 

Şimdi sıkı durun: O Derridacı analizde metod olarak şu yöntemin izlenmesi gerekiyor:

Şeyma Subaşı’nın tüm vücudu bir metin olarak kabul edilip metindeki çeşitli göstergelerin onun fetişi olan evilik/boşanma kısır döngülerinde yaşanan değişimlerin yarattığı yeni göstergelerin onu  izleyenlerin vücut göstergelerinde olabilecek değişimler ile nasıl etkileşim içinde olabileceği ortaya dökülmeli ve sonunda Türk halkının Şeyma Subaşı’yı gerçekten nasıl anlaması gerektiği de ortaya konmalı.

onunla halkımız çok da ilgili. bahsettiğim kısır döngüsünü yaşamaktan başka işi yok gibi görünse de sosyal medyada 2 milyon 900 bin takipçisi varmış.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.