Bir sonraki Oscar töreninde en iyi kostüm ödülünü çıplak sunmak için en ideal benim diye başvurdum

14 Mart 2024

Oscar törenine tüm yaşamını kas yapmaya adamış olduğundan beyni yitip gitmiş olması gereken bir adamın sahneye çırılçıplak çıkması damgasını vurdu.

Sadece penisini görmek için büyük ilgiyle bakmakta olan seyirciye rağmen adamın penisini gizlemek için büyük çaba harcaması gerekti.

***

Başta çıplak olan adam biraz sonra içinden en iyi kostüm ödülünü kazananın adını okuyacağı zarfı yukarı kaldırmak zorunda kalacaktı.

adam John Holmes olmadığından bu durum ilk anlarda önemli bir sorun yaratmadı. çünkü o akşam çıplak sunucu John Holmes olsaydı ereksiyon halinde penisi ayaktayken burunu hizasına geldiğinden bunu zarfla gizlemek pek mümkün olmazdı (sahneye çıktığında neden ereksiyon halinde olacağı konusunda hiçbir mantıki açıklamam bulunmuyor ama her erkeğin daima kendisine özel bir açıklaması olabiliyor bunun için).

***

zarf içindeki kazananın ismini açıklama saati kaçınılmaz olarak geldi sonra. Salonda heyecan arttı, çünkü seyircinin asıl görmek istediği biraz sonra kaçınılmaz olarak açığa çıkacaktı. bu da Oscar ödül heyetine ilave sorunlar çıkardı. adamın penisini örtmek için birçok insan çalıştı uğraştı.

***

o dakikaları izlerken içimde alışık olmadığım bir empati duygusu doğdu. bu töreni düzenleyenlere bir sonraki törende yardımcı olmalıydım. eğer bir dahaki törende kostüm ödülünü kazananı ben çıplak sunarsam törende hiç sorun yaşanmayacağını düşündüm ve bende olmamasına uğraştığım milliyetçi duygularım da devreye girdi ve ülkemin ve Oscar heyetinin selameti açısından bir sonraki törende sahneye çırılçıplak olmak için bir mektup yazarak resmen başvurdum.

O çıplak adamın vücudunun aksine benim vücudumda bir tek kas bile bulunmamasına rağmen hatta çıplak haldeyken vücudum absürt görünse bile bu iş için kendimi feda etmeye hazır olduğumu söyledim onlara.

***

bunun nedenini biraz sonra açıklayacağım ama önce törenin sunucusu hakkında birkaç laf etmek istiyorum.

Törenin sunucusu Jimmy Kimmel İyi Kostüm Tasarımı ödülünü “Poor Things”e takdim etmek için oyuncu ve güreşçi Jonn Cena’yı sahneye davet etti.
Kimmel sözlerine “Bugün sahneye çıplak bir adamın koştuğunu hayal edebiliyor musunuz? Bu çılgınca olmaz mıydı?” sözleriyle başladı nedense.

***

bunu duyunca adam ülkesinin yakın tarihini bile bilmiyor diye düşündüm. çılgınca olmazdı tabii, çünkü 1970’lerde biz hangi sosyal ortama girsek orada bir kadın veya erkek çırılçıplak bir uçtan diğerine koşardı. Buna o dönemde streaking deniyor ve bu bir protesto biçimi olarak algılanıyordu. O nedenle sahneye çırılçıplak bir adam çıkmasının hiç çılgınlık diye karşılanmayan tek ülke ABD olmalıydı.

***

Gelelim esas meselemize. Bu köşeyi düzenli okuyanlar bilir benim penisim bir süre önce beynimde oluşabilen cinsel fantezilerin uygulayıcısı olmamak için intihar edip ortadan kaybolmuştu. yani benden çıplak sunucu olmam istense de orada görülecek bir şey kalmadı artık, yani sorun yok.

Bu kaybolma olayının geçmişini hatırlatmak için meseleyi kamuoyuna açıklamak üzere burada yazmış olduğum ilk yazımı şu linkte bulabilirsiniz. Kaçırmış olanlar da böylece okuma şansına sahip olacak. Umarım bu hizmetimi de kimse ileride unutmaz ve beni takdir eder.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.