Büyük ihanette son adım: Taşra kafalı CHP yönetimi Hatay’ı da kaybetti

22 Şubat 2024

Ben burada depremde mahvolmuş Hatay’ı ayağa kaldırmak ve o muhteşem aurasını yeniden yaratmak içn büyük düşünen büyük vizyonu olan bir başkan gerekiyor diye yazarken, Yılmaz Özdil YouTube’daki düzenli programında Hatay’a Mustafa Sarıgül gibi dinamik  ve cesur davranacak iş bitirici bir  başkan gerektiğini bize zihin egzersizi diye söylerken gerçek amaçlarının artık ne olduğunu bilemediğim CHP yönetimi maalesef devreye girdi ve Lütfü Savaş’ın başkan adaylığında  ısrar etti.

***

Hem de bu nasıl olmuş biliyor musunuz. Lütfü Savaş, Özgür Özel ile yaptığı yüz yüze konuşmada adaylığımı çekerseniz ben de  bağımsız aday olurum deyince CHP geri adım atmış ve Savaş’ın adaylığını resmileştirmiş.

***

sadece bu olay bile bizler büyük ve modern düşünmesini bilen vizyonu büyük muhalefet özlerken CHP’nin ne kadar taşralı ve yerel siyaset ayak oyunlarına teslim olmuş durumda olduğunu net gösteriyor. Anlayacağınız  CHP’nin bize bir faydası olamayacağı artık kesin ortaya çıktı.

***

aslına bakarsanız ben CHPnin bir süredir çok derin ve karanlık bir komplo içinde olduğunu ciddi biçimde düşünüyorum. bu komplonun amacı ne olursa olsun Türkiye’nin yönetimini AKP’ye bırakmak olarak özetlenebilir. 

Bu komplo bence Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP başkanlığına getirilmesi ile başladı ve sürdürülüyor.

Cumhuriyeti kuran Atatürk’ün partisinin bu hale getirilmesi kimin marifetiyse tebrik etmek lazım. çok becerikliymiş ve tabii o bir chp’li ise onun aynı zamanda bir vatan  haini olduğunu söylemek de lazım.

***

işin acısı çağımızın bütün gelişmiş batı değerlerini özümsemiş ve aurası müthiş Hatay’ın da artık eskisi gibi olamayacağını görmüş olmamızdır bu son gelişmeyle. Türkiye’nin elindeki bütün güzellikleri bir bir yok etme bilinçli komplosu sürüyor, bakalım süreç bitince elimizde ne kalacak, ülke sonunda ne halde olacak.

***

Dediğim gibi CHP’den hayır yok bize, AKP’ye ise yeni bir şey söylemeye gerek bile yok. sadece geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının garantisidir demem durumu size anlatmaya yetmelidir.

Galiba Atatürkçü yurtseverler için kalan son çare CHP-AKP ikileminden çıkabilecek yeni bir laik modern Atatürkçü bir partiyi sıfırdan kurmak gibi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.