Ertuğrul Özkök artık kesin 104 yaşına kadar yaşar

12 Şubat 2024

Ertuğrul Özkök arada bir, eğer özellikle ölene kadar seks yapmayı sürdüremeyeceksem o zaman 104 yaşına kadar yaşamama değmez diyerek hayatta kalma hedefini revize etmeye çalışa da ben onun yine de 104 yaşını bulacağına son gelişmeler ışığında inanıyorum.

***

seks faaliyeti konusunda düşüncelerini duyunca ‘abi ne yani sen bu işin 90 ile 104 yaş arasında da sürmesini mi bekliyordun yoksa’ diye sordum. o da soruma hiçbir makul insanın vermeyeceği bir cevap verdi ve acil olarak tımarhaneye konması fikrimi teyit edercesine ‘evet o yaşta da sürmesini bekliyordum’ dedi.

***

kendisi çoktan çıldırmamış olsaydı bu cevabı duyduktan sonra galiba bunun testosteron düzeyi başına vurmuş deyip geçecektim. O testosteron düzeyi rakamını özel yaptırdığı Fenerbahçe formasının arkasına yazdırıp bir maçta takımın soyunma odasına girdiğinde (bu vallahi billahi oldu) uzman doktor arkadaşlarıma bir insanda bu kadar yüksek testosteron olabilir mi diye sormuştum. Konuştuğum bütün uzman arkadaşlar çok nadir durumlarda olabilir ama bunun riski de var dedi. Nasıl bir risk diye sorduğumda ise bu düzeyde testosteronu içinde tutan adam düzenli seks yapamazsa enerji atma yolu olarak seri katil olması ihtimali de büyüktür demişlerdi.

***

eğer bu durumu sürse ve 104 yaşına kadar gerçekten yaşasa benimle aynı yaşta olan eşi arkadaşım Tansu’nun bu ızdıraptan yırtabilmesi ancak eşi 90 yaşına gelmeden önce ölmesiyle mümkün olabilecekti. bırakınız seks yapma fikrini, 90 yaşını aştığında dişsiz ağzıyla sizi öpme ihtimali bile bir kadının erken ölüme hoş bakmasına yol açabilirdi.

***

acaba Özkök ölüm yaşını hakikaten revize edip makul düzeye çeker mi diye düşünürken bir haber dikkatimi çekti, bunu o da okuduysa artık kesin 104 yaşına kadar yasamayı deneyeceğinden eminim.

***

bu haberi okuduktan sonra abimin bu işi gerçekten deneyeceğine eminim:

habere göre Hindistan’da 103 yaşında bir erkek neredeyse yarı yaşında bir kadınla evlenerek viral oldu. Habib Nazar, Bhopal’ın Itwara bölgesinde düzenlenen İslami bir düğün töreniyle 49 yaşındaki Firoz Jahan’la dünya evine girdi. Bu düğün töreni kaydeden videonun sosyal medyada yayılmasının ardından ortaya çıktı.

adam bir de üstüne demeç vermiş ve “Ben 103 yaşındayım ve eşim 49 yaşında. İlk kez Nashik’te evlenmiştim. O vefat ettikten sonra tekrar evlenmek için Lucknow’a gittim. İkinci eşim de bu dünyadan ayrıldı. Kendimi yalnız hissediyordum. Bu yüzden tekrar evlendim” demiş.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.