Meğer cinsel dürtüm yüksekmiş

19 Şubat 2024

Eskiden çok kısa bir süre için, manasız olduğunu bildiğim halde burcumda ne yazdığını da maalesef düzenli okurdum. bu manasız olarak gördüğüm evlenmek ve doktora yapmak gibi şeyler yanında belki detaydı ama aldığı vakit ve buna karşılık bana ne kazandırdığı düşünüldüğünde sonunda oldukça a büyük bir manasızlık olduğu anlaşılmıştı.

***

burçlara inanmayı bir gün burcumda yakında çok zengin ve mutlu olacağımı yazdığı gün bırakmayı kafaya koymuştum.

***

bu kararımı daha da güçlendiren bilgi Yılmaz Özdil’in gazeteciliğe başladığı ilk yıllarda çalıştığı gazete yönetiminin burçları yazmakla onu görevlendirdiğini öğrendiğim gün geldi. çünkü Yılmaz Özdil’in burç yazması benim ‘kuantum fiziği dünyasında zamanın anlamı’ üzerine yazı yazmaya kalkışmam kadar anlamlıydı. 

***

burçların hiçbir şekilde inanılır olamayacağını bana en son gösteren ve aslında burçlara tepkimin altın vuruşu olan olay burçlara göre cinsel dürtünün nasıl olduğunu anlatan geçenlerdeki yazıydı. şimdi sıkı durun, beni tanıyanlar ve özellikle daha önce benimle çıkmış olabilecek kadınlar lütfen gülmesin ama bu burç yazısına göre meğer benim cinsel dürtüm çok yüksekmiş.

***

bu son tespit burçları hala Yılmaz Özdil gibi konuyla alakasız insanların yazdığına beni kesin ikna etmişti. şöyle de cümleler vardı benim aslan burcumda: ’Aslanlar cinsel dürtüleri oldukça yüksek kişilerdir. Özellikle de seks bedenlerinin yanı sıra egolarının da okşanmasını içeriyorsa. Ne kadar iyi olduklarını ve ne kadar seksi olduklarını duymak isterler’.

***

bence burcumda yazılandan bu aktardığım bu cümleler bile en kısa paragrafta en fazla yanlış yapılması dalında bir yeni dünya rekoru oluşturmalı. şimdi beni konuşturmayın ama cinsel dürtüyü illa konuşacaksak ben özellikle kadın tarafından egomun okşanmasından değil aksine aşağılanmasından hoşlanırım. bununla çok mu övünüyorum hayır ama durum böyle işte, yapacak bir şey yok.

***

ama itiraf etmeliyim ki burcumda cinsel dürtüm hakkında bazı doğru yönler de vardı. örneğin deniyor ki ‘Aslan ateşli ve tutkuludur, sorumluluk almayı ve ilk hareketi yapmayı sever’. 

yanlışa yanlış dediğim gibi doğru olana da doğru derim arkadaş, ilk hareketi yapmayı sevdiğim doğru mesela, hatta bütün seks yaşamımın sadece ilk hareketlerden oluştuğu yolunda bir yorum da var hakkımda. sonu bir türlü getirilememiş bir dizi ilk hareketten oluşan bir cinsel yaşam bu.  

sonunda bu ilk hareketler konusunda, siz isterseniz bunlara ön sevişme de diyebilirsiniz, uzmanlık seviyem  hayli arttı, ama bunun avantaj olduğunu düşünen varsa şunu kesin olarak söyleyebilirim ki yanılıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.