O da bir şey mi canım, benimkini gören de beyin sarsıntısı geçiriyor

7 Ocak 2024

Matt Barr adlı kişiyi tanıyan var mıdır, acaba? Olduğunu sanmıyorum. ama yazacaklarımdan sonra onunla hemen tanışmak isteyeceğinizden eminim. bizzat tanışmasanız bile bir daha adını unutamayacağınız kesin.

***

Matt Barr 1984 doğumlu bir Amerikalı aktörmüş. Aktörlük yaşamı pek başarılı olmasa gerek çünkü bugüne kadar ne adını duydum ne de ikinci, üçüncü dereceden rollerde görebildim onu.

***

ancak Matt Barr baştan doğru kariyer tercihi ve pornografi sektöründe aktörlük yapsaydı büyük ihtimalle onu ben dahil hepimiz tanıyor ve hayranı olacaktık. 

***

neden tanıyacaktık ki onu, başka işimiz gücümüz kalmadı mı diyecek olanlara direkt ve net cevap vermek yerine onun durumunu açıklayacak iki olaydan bahsederek biraz imalı yazayım dedim bugün biraz değişiklik olsun diye.

***

Matt Barr hakkında son olarak bir dokümanter yapılmış. adı da ‘Benim Cüsseli Penisim’miş (My Massive Cock).

bu arada meseleyi hala tam anlamamış olanlar için şunu da belirteyim ki bu Matt Barr eğer maliyeti çok fazla olmasa penis küçültme operasyonu olacakmış. Bunun çok maliyetli olması bugüne kadar hiçbir erkeğin böyle bir arzusu olmamasından kaynaklanıyor olmalı büyük ihtimalle. Matt Barr penis büyütme operasyonu yaptıracak olsaydı sıkça yapılan bir operasyon olduğundan maliyetini kolay karşılardı herhalde.

***

bu arada ben kesintisiz devam etmekte olan akademik penis araştırmalarım çerçevesinde Bay Barr’ın Avrupa’da tıbben kanıtlanmış en büyük penise sahip insan olduğunu da okudum.

***

İnsan bunu okuyunca ister istemez boyutunu merak ediyor doğal olarak. Yanlış anlamayın öyle penis meraklısı filan da değilim. ister büyük olsun ister mikroskobik küçüklükte olsun hiçbirini özellikle görmek istemem.

***

ama görmekten mutlu olacak arkadaşlarım gayet tabii ki var. üstelik bazıları da erkek. bari onları mutlu edeyim diye Matt Barr’ın çıplak fotoğrafını aradım uzun süre. Belki inanmayacaksınız ama hakkında bu kadar konuşulan, bu kadar spekülasyon yapılan penisin bir tek fotoğrafı bile yoktu koskoca dijital dünyada.

***

tabii bu arayışımın az daha bir yan etkisi de olacaktı. adamınkini bulayım diye öyle fazla başka penis fotoğrafına baktım ki eğer bir aşamada pes edip bırakmasaydım doğuştan olmadığım halde sonradan eşcinsel olan bir insan olarak tarihe geçecektim az daha.

***

insanın cinselliği temelde beyninin konsantre olmasına bağlı olduğundan bu kadar fazla penise konsantre olmakla geçirilen saatler az daha beni böyle yapacaktı. az daha dediğime bakıp buna fazla üzüleceğimi filan da sanmayın. sadece artık evden çıkmadan yaşamak yönünde bir prensip kararı aldığımdan eşcinsel olduktan sona eğer eve bir erkek kuma getirmezsem geçirdiğim dönüşüme yazık olacaktı diye çok panikledim.

***

sonra adamın neden hiç çıplak fotoğrafı olmadığını anladım. çünkü bir habere göre adamın penisinin boyunu gören bir kadın daha ortada hiçbir eylem  yokken bile, o henüz ereksiyon olmamış penisi sadece uzaktan görünce beyin sarsıntısı geçirmiş.

***

Anladığım kadarıyla adamın hiçbir çıplak fotoğrafı olmaması da bununla bağlantılı olmalıydı. dijital dünyanın her zaman olduğu gibi düşünceli, bilinçli  sosyal medya kullanıcıları eğer bu adamın çıplak fotoğrafını koyarsak internete o zaman da global düzeyde bir beyin sarsıntısı fırtınası yaşanması riski olabilir diye düşünmüş ve bundan vazgeçmiş olmalılar. 

***

onca aramama rağmen adamın çıplak fotoğrafını bulamayınca bari bir boyunu öğreneyim dedim.

kayıtlara baktım adamcağızın penisi ereksiyon durumunda 12 inçmiş. meseleyi inç olarak alınca insan durumun vahametini kavrayamıyor. bunun için benim yaptığım gibi 12 inçi santimetreye çevirmeniz lazım.

***

şimdi bir itirafta bulunmam geriyor. ben aritmetik söz konusu olduğunda soyut düşünme yeteceğinden mahrumum. bu yetenek fazlasıyla İsmet Berkan’da var. bu yeteneğimin olmadığı acıklı biçimde biraz da geç, ekonomi dalında doktora  tezimi tamamlarken ortaya çıktı. birçok hoca aritmetikle soyut düşünmeden bir insanın ekonomist olabilmesine imkan olmadığını söyleyince ben aritmetik yerine laf kalabalığına dayalı iktisat tarihi dalına geçerek doktoramı tamamlayabildim.

***

işte bu yüzen 31 santimi yine hayalimde canlandıramadım. evde bir mezura buldum. 31 rakamını bulunca hayalimde canlandıramadığım mesafe gözümün önüne maalesef gelmişti.

görünce, hem bunu gerçek hayatta görüp beyin sarsıntısı geçiren kadına hak verdim, hem de adamın pantolonlu fotoğrafını görünce pantolonun içine galiba yanlışlıkla bir anakonda türü  yılan kaçmış olduğunu neden düşündüğümü de çözdüm.

***

şimdi gelelim büyük meçhule. neden bu yazıya o başlığı attığıma gelelim. geçenlerde ikimizin de çok sevdiği bir kız arkadaşımız bize misafirliğe geldi. kardeşim gibi severim bu kızı bu yüzden muhatap olduklarının hiç olmasını istemezdim.

kız eşimle sohbet ederken ben bir duş almaya banyoya geçtim. bizim banyonun kapısında bir aksama var çok sıkı kapatılmadığında kendiliğinden biraz açılabiliyor. duşumu aldıktan sonra saçımı kurutmak için çırılçıplak halde aynanın karşısına geçtim.

meğer kapı yine hafifçe açılmış, farkında olamadım. kız arkadaş da banyo kapısının önünde durmakta olan kedilerden birini alıp sevmek için kapının önüne gelmiş. aniden büyük bir çığlık attı ve koşarak misafir odasına gitti. eşim Rana’nın dediğine göre kız gördüklerinden sonra manasız cümleler filan kurmaya başlamış, bayılacak gibiymiş yani tam bir beyin sarsıntısı geçirmiş. 

Malum benim penisim beynimdeki fetişlere muhatap olmak zorunda kalmasın diye bir süre önce intihar edip ortadan tamamen kaybolmuştu. kız arkadaşım aynadaki görüntümde o noktada artık hiçbir şey olmadığını görünce şoktan beyin sarsıntısı geçirmiş. Eskiden penisimin olduğu noktada artık bir boşluk olması gerçekten de ürkütücü bir görünüm ben bile zor alıştım buna. 

Eşim ise baştan beri hiç yadırgamadı bu görünümü. O penisimin olduğu zamanda bile görünümün aynı olduğu ve buna alışık olduğu iddiasında.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.