Cumartesi günü evlendiler, pazartesi günü balayında öldüler

Gündem 16 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İstanbul’da cumartesi günü gerçekleşen düğünlerinden sonra balayı için gittikleri Kapadokya’da kaldıkları otelde ölü bulunan Mutlu Akbaş (27) ile Kader Akbaş (24) toprağa verildi. Geriye çiftin en mutlu günlerinde çekilmiş görüntüler kaldı.

11 Mart’ta İstanbul’da evlenen Mutlu ve Kader Akbaş çifti, balayı için Kapadokya’ya gitti. Çift burada kalacakları otele yerleşti. Ertesi gün balon turuna katılacak çift, bir turizm şirketiyle anlaştı. Turizm şirketi pazartesi sabaha çifte ulaşamayınca otele gitti. Otel personeliyle birlikte çiftin kaldığı odanın kapısına giden turizm şirketi çalışanları çifti aradı ancak telefonları çalmasına rağmen açan olmadı.

Bunun üzerine durumdan şüphelenen otel personeli yedek anahtarla odanın kapısını açtı. Çalışanlar içeride Mutlu ve Kader Akbaş çiftinin hareketsiz yattığını gördü. Görevlilerin ihbarıyla otele gelen sağlık ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi.

Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çiftin cesetleri, otopsi raporu için Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Akbaş çiftin kaldığı otel odasının altında bulunan kazan dairesinden çıkan karbonmonoksitin odalarına sızması sonucu zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri öne sürüldü.

Jandarma ekiplerinin incelemesi sonucunda otelin sahibi E.A.’yı gözaltına alındı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.