Bir baba-kız hikâyesi: Babasının sevgisini ölümünden sonra eşyaları toplarken farketmiş

Oyuncu Seray Kaya, büyük mücadeleler vererek ulaştığı oyunculuk kariyerinde en büyük kaybını yaşamış. 2019'da babasını yitiren oyuncu, yaşamında birbirlerine sevgilerini dile getiremedikleri babasının kendisini ne kadar çok sevdiğini anlamış.

Kültür Sanat 19 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Oyuncu Seray Kaya, gittiği ajanslarda önce dolandırılmış, daha sonra Kadın dizisiyle ilk çıkışını yakalamış.

Oyuncu Seray Kaya, oyunculuk serüveninde başına gelenlerden, en büyük kaybı babasına kadar yaşamının önemli anlarını anlattığı mülakatında iç burkan detaylar paylaştı.

Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Kaya, makyaj artistliği yaptığı sırada 17 yaşındayken arkadaşlarının ve müşterilerin “Televizyona çok yakışırsın” sözleri üzerine bir ajansa başvurmuş ve dolandırılmış. Ajans sahibinin garip isteklerde bulunduğunu belirten Kaya, “Seni üniversite mezunu göstereceğim”, “İsmini değiştirebilirsin”, “Seni ünlü biriyle görüntületeceğiz, sonra sana teklifler yağacak” gibi vaatlerde bulunduğunu anlattı. 2017’de Kadın dizisiyle şöhrete ulaşan oyuncu, 2019’da “Hiç ‘Seni seviyorum’ diyemedim” dediği babasını yitirmiş. Oyuncu, ani bir kalp kriziyle, doğum gününün sabahında babasının hastaneye kaldırıldığı haberini alıp, hastaneye ulaştığında annesinin kendisini karşılamasından babasının hayatını kaybettiğini anlamış.

İki yıl terapiste giden oyuncu, o dönem babasıyla ilgili çok pişmanlık duyduğunu belirtirken, “O, sevgisini gösterebilen biri değildi, beni çok sevdiğini biliyordum ve ısrarla bunu bana söylemesini istiyordum, yapmıyordu. Ben de ona söylemedim. Ben hiç babama ‘Seni seviyorum’ diyemedim. O da bana diyemedi” derken ölümünden bir süre sonra karşılaştığı detayı aktardı: “Babamın beni sevdiğini hep biliyordum ama onun eşyalarını topladığımız gün, bunu gözlerimle görüp hayrete düştüğüm an oldu. Babamın eşyalarını dağıtacaktık, ajanda çantası vardı. Onu çıkardım. İçini açtığımda oyunculuk kariyerimde bu zamana kadar yaptığım röportajlar, hakkımda çıkan tüm Haberler, dergiler vardı. İşim hakkında konuşmazdık pek ama benden gizli hepsini almış, saklamış ve ben bunu hiç görmemiştim. Bilmiyordum.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler