Dani Alves bir zamanlar kraldı! Cezaevinde zor günler ve eş darbesi

Dünyanın en çok kupa kazanan oyuncusu olarak tarihe geçen Dani Alves, cinsel taciz nedeniyle girdiği cezaevinde kabus gibi günler geçiriyor. Alves'in eşi Joana Sanz da boşanmak için harekete geçti.

Spor 20 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Alves'in hayatı 30 Aralık 2022'deki cinsel taciz olayından sonra tamamen değişti.

Önce Sevilla daha sonra Barcelona formasıyla başarıdan başarıya koşan, dünyanın en çok kupa kazanan oyuncusu olan Brezilyalı Dani Alves, futbol hayatının son baharında Meksika’nın UNAM takımına transfer oldu. 39 yaşındaki futbolcu, aralık ayında ligler talideyken geldiği Barcelona’da bir kadına cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Bu gelişme karşısında UNAM, Alves’in sözleşmesi feshetti. Brezilyalı oyuncu ise futbolu bırakmaya karar verdi. 200 mahkumla birlikte aynı yerde kalan Alves, can güvenliği nedeniyle başka bir yere naklini istedi. Mahkeme Alves’in 80 mahkumun bulunduğu, tek hücreli bir hapishaneye götürülmesine karar verdi.

Alves’in cezaevinde çok kilo kaybettiği söyleniyor.

Cezaevinde zor günler yaşayan Dani Alves’e bir şok da eşinden geldi. Yaşanan taciz olayından sonra eşi Joana Sanz boşanmak isteğini avukatı aracılığıyla Alves’e iletti. İddiaya göre Joana Sanz’ın boşanma isteğini duymasından sonra Alves yemeden içmeden kesildi. 39 yaşındaki Brezilyalı’nın çok kilo verdiği söyleniyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.