İşçi çocuğu İtalyan yıldız, depremzede çocukların yüzünü güldürdü

İtalyan oyuncu Michele Morrone Hayat'da depremzedelere moral ziyaretinde bulundu. En çok da çocuklarla ilgilendi. 12 yaşında babasını kaybeden İtalyan oyuncu, zorlu bir çocukluk dönemi geçirmişti.

Kültür Sanat 20 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Yıldız oyuncu Michele Morrone, Hayat'daki ziyaretinde en çok çocuklarla ilgilendi.

Romantik dram 365 Gün filminin İtalyan yıldızı Michele Morrone depremin büyük hasar verdiği Hatay gitti. Depremzedelere moral ziyaretinde bulunan Morrone, en çok da çocuklarla ilgilendi ve onlarla oyun oynadı. Oyuncu Hatay’da bir mağazaya giderek, ihtiyaç sahipleri için kışlık giyecek aldı ve bunları şehirdeki çadır kentlere götürdü.

Demet Akalın kimi suçladı?

Oyuncunun Hatay’ı ziyaret etmesi bir polemiğe de neden oldu. Şarkıcı Demet Akalın “Bizimkiler de utanmadan kaçtı! Dünya starı Hatay’da” dedi. Akalın’ın kimi suçladığı bilinmiyor. Ama Morrone çocuklarla ilgili hassas bir kişilik. 12 yaşında inşaat işçisi babasını kaybeden, yoksul bir ailenin dördüncü çocuğu olan Morrone, annesinin büyük fedakarlığıyla hayata tutunan bir oyuncu.  11 yaşında izlediği Harry Potter filmi sonrasında oyuncu olmaya karar veren Morrone, inişli çıkışlı bir eğitim hayatından sonra profesyonel oyuncu olmak için eğitim alma fırsatı yakaladıktan sonra kariyerine başlayabilmişti. 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.