Menajerine göre Zaniolo, ‘Fener’ değil ‘Galatasaray’ demiş

Nicolo Zaniolo'nun menajeri George Gardi, Fenerbahçe'nin oyuncuyu transfer etmek istediğini ancak İtalyan yıldızın Galatasaray'ı tercih ettiğini söyledi.

Spor 24 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
George Gardi, Zaniolo'nun Galatasaray'a gelmesinde kilit rol oynadı.

Galatasaray ara transfer döneminde Roma’dan Nicolo Zaniolo’yu 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. Galatasaray’ın sahasında Kasımpaşa’yı konuk ettiği maçta oyuna ikinci yarıda dahil olan 23 yaşındaki İtalyan yıldız, sarı-kırmızılı formayla ilk golünü attı ve takımına 3 puanı getirdi.

Galatasaray, rekor serisini Konya ovasında bıraktı!

Bu transfer İtalya’da hâlâ konuşuluyor. Türkiye’ye Süper Lig ekiplerine daha önce, Eto’o, Samir Nasri (Antalyaspor), Viviano, Lucas Castro (Karagümrük), Bruno Peres, Hamsik, Gervinho (Trabzonspor), Mertens, İcardi, Torreira (Galatasaray) gibi isimlerin gelmesinde rol oynayan menajer George Gardi, Zaniolo ilgili İtalyan gazetesi Il Tempo’ya konuştu. Gardi, “Fenerbahçe, Zaniolo için hem oyuncuya hem de kulübe daha yüksek teklifi yapan taraftı. Ancak Zaniolo tercihini Galatasaray’dan yana kullandı” dedi.

Galatasaray emlak geliştirme şirketi gibi

Zaniolo’nun kariyeri için Türkiye’ye gelmesini doğru bulduğunu belirten Gardi şunları söyledi: “Galatasaray Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig seviyelerinde bir takım değil. Ancak diğer ülkelerde transfer sezonu bitmişti. Oyuncunun menajeriyle temasa geçtim. Galatasaray’ın kariyerine devam etmek için doğru yer olabileceğini söyledim.”

Öte yandan İtalyan La Gazzetta dello Sport, Zaniolo’nun sözleşmesindeki 35 milyon euro serbest kalma maddesiyle ilgili bir ayrıntı yayınladı. Buna göre Zaniolo’nun Galatasaray’da kaldığı her sezonun sonunda serbest kalma bedeli düşecek.

Galatasaray’ın eski teknik direktörü emekli oldu! Parkta torunlarıyla oynayacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.