Eyüpspor’da İbrahim Üzülmez gitti, yerine Zafer Turan geldi

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Eyüpspor'da 1-0'lık Rizespor yenilgisinin faturası teknik direktör İbrahim Üzülmez'e çıktı. Görevine son verilen Üzülmez'in yerine Zafer Turan ile anlaşıldı.

Spor 28 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
İbrahim Üzülmez ile Zafer Turan halef-selef oldu.

TFF 1. Lig’de bir ara en yakın rakibine 9 puan fark atan Eyüpspor önce Samsunspor’a geçildi. Bu hafta sonu 1-0 yenildiği Rizespor’un nefesini ensesinde hissediyor. Alınan başarısız sonuçların faturasıysa teknik direktör İbrahim Üzülmez’e kesildi. Eflatun-sarılı kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız” denildi. Üzülmez yönetiminde Eyüpspor ligdeki ilk 17 maçta 1 mağlubiyet görürken, son 10 maçta 5 yenilgi yaşamıştı.

İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıran Eyüpspor’da yeni teknik direktör belli oldu. İstanbul temsilcisi, 2019-2022 yılları arasında Eyüpspor’da 81 maçta görev alan 53 yaşındaki Zafer Turan’la anlaştı. Zafer Turan daha önce Bayrampaşa, Erokspor, Başakşehir (yardımcı antrenör), Sivas Belediye, A. Selçukspor, Göztepe, Buğsaşspor, İstanbul Büyükşehir Belediye (yardımcı antrenör), Göztepe (yardımcı antrenör) gibi takımlarda da görev yapmıştı.

Filede gurur gecesi! Halkbank yarı finalde, Vakıfbank kapıyı araladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.