Christina Aguilera cinsellikle ilgili tabuları yıkmak istiyor!

Şarkıcı Christina Aguilera kadınların cinselliklerini tek başına da yaşayabileceklerini söylüyor. Kadınların cinsel sağlıklarıyla ilgili rahat konuşmaları gerektiğini belirten Aguilera, öncü olacak rahatlıkta kendi cinsel yaşamını anlatmaktan kaçınmıyor.

Kültür Sanat 30 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Christina Aguilera… Biz kendisini müzisyen olarak bilirdik. Yedi Grammy Ödülü sahibi bir insan ne de olsa. Sansasyonel olmayı da seviyor. Cinsellikle ilgili son açıklamaları da bu kapsamda değerlendirilebilir. Öte yandan bu tavrının da tabu yıkıcı bir hali de yok değil.

Cinsel sağlık markası Playground’un kurucu ortağı ve baş marka danışmanı olan şarkıcı, yaptığı açıklamalarla diğer kadınlara cinsel sağlıkları konusunda ‘rahat hissetmeleri’ için ilham vermek istediğini söylüyor. Açıklamalarına bakılırsa yadırgayacak bir durum yok. Cinsel yaşamı iyi olan bir insanın, iyi bir ruh hali içinde, gündelik yaşamını sürdürebildiği gerçeğini hatırlatıyor bize. Bunun için de özellikle kadınların kendi vücutlarını iyi tanıması gerektiğini söylüyor aslında.

Her zaman partnere gerek yok

“42 yıldır vajinamı tanıyorum. Kelimenin tam anlamıyla, siz yaşlandıkça açılmaya devam eden zevk noktaları var. Bu fark ettiğim bir şey. Vajinamın çevresinde orgazm olabileceğim dört farklı yer var ve gerçek bu” demesi de bu yüzden. Cinsel hayatını önemsediğini ve cinselliğe öncelik verdiğini söyleyen sanatçı “Bunun için her zaman bir partnere gerek yok. Bazen kendinizle de bir akşam randevunuz olabilir. Ben de bu tip randevuları seviyorum. Sürekli seyahat halindeyim. Her zaman bir partnere ulaşmak mümkün olmuyor” diyerek de insanın tek başına da cinselliğini yaşayabileceğini anlatıyor.

Böyle durumlarda da birtakım ürünler almanın faydalarından bahsediyor: “Bir kadının yüzü için nemlendirici alması ya da saçları için bir ürün alması ne kadar doğal ve olağansa vajinası için de benzer ürünler alması o kadar doğal. Vajinalarımız da ekstra sevgi ve bakıma ihtiyaç duyduğunda onlara gereken zamanı ve ilgiyi göstermeliyiz.”

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.