Göztepe, Samsunspor’un 20 maçlık serisini bitirdi

Spor 8 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Göztepe, lider Samsunspor'u İzmir'den puansız gönderdi.

TFF 1 Lig’de haftanın en önemli maçı İzmir’de Göztepe ve Samsunspor arasında oynandı. 20 maçtır kaybetmeyen Samsunspor, arakadaki rakipleriyle arayı açmış ve rahattı. Göztepe ise mutlaka kazanarak play-off yarışında avantaj kazanmak istiyordu. Gürsel Aksel Stadı’ndaki kraşılaşma kıran kırana geçti. İkinci yarının başında Kenneth Mamah’ın golüyle 1-0 öne geçen Göztepe, maçın sonuna kadar skoru korumayı başardı. Ligde son yenilgisini 9. haftada 15 Ekim 2022’de yine İzmir’de Altınordu’ya karşı 2-1’lik skorla yaşayan Samsunspor 20 maç sonra sahadan boynu bükük ayrıldı. Samsunspor 63 puanla liderliği sürüyor. Ligde play-off hesapları yapan Göztepe, Yılport Samsunspor’u yenerek üst üste 4. galibiyetini (1’i hükmen) aldı. Yenilmezlik serisini de 7 müsabakaya çıkaran İzmir temsilcisi haftayı 47 puanla kapattı.

BAL gibi futbol! Gökten taş yağdıBAL gibi futbol! Gökten taş yağdı

Tuzlaspor, Denizlispor’a acımadı

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftası açılış maçında Tuzlaspor, konuk ettiği ligin son sırasındaki Denizlispor’u 3-0 mağlup etti.Tuzlaspor’un golleri 35’te Erol Can Akdağ, 59’da Ozan Papaker ve 69’da Yahaya’dan geldi.

Beşiktaş’tan Lale Orta'ya tebrik geldiBeşiktaş’tan Lale Orta’ya tebrik geldi

Bodrumspor, Bolu deplasmanında 4 golle galip

TFF 1. Lig’de günün bin diğer maçında Bodrumspor ikinci yarıdaki etkili oyunuyla Boluspor deplasmanından 4-1 galip ayrıldı. Ev sahibi Boluspor, 40. dakikada Gökhan Alsan’ın attığı golle öne geçti. İkinci yarıda ise sahada bambaşka bir Bodrumspor vardı. 53’te penaltıdan Kenan Özer, 57, 65 ve 73. dakikada Gökdeniz Bayrakdar Bodrumspor’u farklı galibiyete taşıdı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.