Vitor Pereira aynı kaderi yaşadı!

Fenerbahçe’nin iki defa sezon devam ederken yollarını ayırdığı teknik direktör Vitor Pereira, 2022 Aralık başına geçtiği Brezilya’nın Flamengo takımından kovuldu. Pereira 4 ay içinde 4 kupa kaybetmişti.

Spor 12 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Pereira'nın Flamengo'daki kariyeri de uzun ömürlü olmadı.

Brezilya’nın önde gelen takımlarından Flamengo, son 4 ay içinde 4 kupa mücadelesine çıktı. Flamengo, Vitor Pereira yönetiminde çıktığı bu kupaların hiçbirinde mutlu sona ulaşamadı.

Son olarak ezeli rakipleri Fluminense’ye 2-0’ın rövanşında 4-1 yenilerek Eyalet Kupası’nı da kaybeden Flamengo’da taraftar Vitor Pereira’yı istifaya davet etmişti. Yönetimin son 4 ayda 4. kupasından da eli boş dönen Portekizli teknik direktör hakkında vereceği karar merak konusuydu.

Çanlar Vitor Pereira için çalıyor! Bir, iki, üç yetmedi dört olduÇanlar Vitor Pereira için çalıyor! Bir, iki, üç yetmedi dört oldu

Söz konusu karar verildi ve Vitor Pereira’nın görevine son verildi. Son iki sene içerisinde yönettiği üçüncü takımla da yollarını ayırmış oldu. Pereira, 2014-2015 ve 2021-2022 sezonunda Fenerbahçe’nin başına geçmiş  ancak iki sefer de görevine son verilmişti.

2022’nin başında Corinthians’a giden Portekizli ailevi sebepler öne sürerek görevinden ayrılmış, birkaç gün sonra Flamengo’yla sözleşme imzalamıştı. Pereira’nın Aralık 2022’de başlayan Flamengo macerası da böylece uzun ömürlü olmadı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.