‘Game of Thrones’ evrenine bir bilet daha!

‘Game of Thrones’ evreninden yeni haberler var. George R.R. Martin'in ‘Dunk and Egg’ kitap serisine dayanan ‘A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight’ adlı yeni bir dizi resmen yolda.

Kültür Sanat 14 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Yayı platformu HBO Max, 23 Mayıs’tan itibaren adlarını kısaca ‘Max’ olarak değiştiriyor. Hem HBO hem de Discovery+ içeriklerini içerecek yeni platformun haberi, pek çok projeyle birlikte duyuruldu.George R.R. Martin’in kitaplarına dayanan evrende geçen projelerden herhangi birini sevdiyseniz, siz de bu haberle sevinenlerden olabilirsiniz. Zira duyurulan projelerden biri de uzun zamandır merakla beklenen ‘Game of Thrones’ evreninden geldi. 

 

Yeni dizi, George R.R. Martin’in kaleme aldığı ‘Tales of Dunk and Egg’den uyarlanarak hazırlanacak.  ‘A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight’ adlı yeni dizinin, Sir Duncan the Tall (Dunk) ve genç Aegon V Targaryen (Egg) ikilisinin maceralarına odaklandığı da açıklandı. Serinin yazarı Martin bu projede de tıpkı ‘Game of Thrones’ da olduğu gibi yazar/sorumlu yapımcı olarak görev alacak.  Martin’e  ‘House of the Dragon’un ilk sezonunda ortak yapımcı olan Ira Parker da eşlik ederek yazar ve sorumlu yapımcı olarak görev yapacak. 

Game of Thrones uzantılı başka projeler de yolda

Dizi, HBO’nun gelişmekte olduğunu gösteren birçok Game of Thrones dizisinden biri olması yönüyle de önemli. ‘Game of Thrones’un epik başarısı malum…  Dizinin yayınlandığı 2011’den artan popülerliği, orijinal yapımla uzantılı projeleri de beraberinde getirdi. Yayınlanan son uzantılı proje ‘House of the Dragon’ da olumlu eleştiriler alınca çok sevilen bu evrenin yeni projelere evrilmesi haliyle şaşırtıcı değil. Şimdilik gündemde üzerine çalışılan bir Jon Snow  dizisi, Aegon I Targaryen’in iktidara yükselişine odaklanan bir başka dizi ve geçen sene yayımlanan ‘House of the Dragon’ ikinci sezon hazırlıkları var. 

Emilia Clark, House of Dragon’u izlemiyormuş, çünkü…Emilia Clark, House of Dragon’u izlemiyormuş, çünkü…

Warner Bros dijital platformlarda rekabeti kızıştırıyor: Max'a hazır olun!Warner Bros dijital platformlarda rekabeti kızıştırıyor: Max’a hazır olun!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.