Denizlispor TFF 1. Lig’e veda etti

TFF 1. Lig'de küme düşen ilk takım Denizlispor kendi sahasında Keçiörengücü'ne 4-0 yenilen Denizlispor oldu. Bodrumspor ise Tuzlaspor deplasmanından tek gol ve 3 puanla döndü.

Spor 16 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Denizlispor'un 4-0'lık yenilgiyle küme düşmesi kesinleşti.

Bir zamanlar Süper Lig’de fırtınalar estiren, Türkiye’yi Avrupa’da baraşıyla temsil eden Denizlispor TFF 1. Lig’de düşen ilk takım oldu. Keçiörengücü’nu konuk eden Horozlar, 17 ve 83’te penaltıdan Rashad Muhammed, 45+1’de Dembele, 85’te Musa Caner’in attığı gollere engel olamadı. Keçiörengücü’nde ikinci golü atan Dembele, bu pozisyondan sonra kırmızı kart gördü. Bu skorla Ege takımı TFF 1. Lig’e veda etti.

Bodrumspor, penaltıdan bulduğu golden sonra rakibine beraberlik şansı vermedi.

Bodrumspor deplasmandan 3 puan çıkardı

Günün diğer maçında Bodrumspor, Tuzlaspor’u deplasmanda 1-0 yenerek play-off mücadelesini sürdürdü. Bodruspor’un tek golü 18. dakikada Kenan Özer penaltıdan attı. Tuzlaspor’dan Ömürcan Artan 90+7’de kırmızı kart gördü. Bu sonuçla ligde 15. galibiyetini alan Bodrumspor, puanını 52’ye yükseltti. 17. yenilgisini yaşayan Tuzlaspor ise 34 puanda kaldı.

Rizespor son saniye penaltısıyla ikinci sıraya çıktı, Sakaryaspor isyan etti: ŞaibeRizespor son saniye penaltısıyla ikinci sıraya çıktı, Sakaryaspor isyan etti: Şaibe

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.