Wolverine’li ‘Deadpool 3’ Kasım 2024’te geliyor

2017 yapımı 'Logan' filmi ile Wolverine karakterine veda eden Hugh Jackman, 'Deadpool 3'te sürpriz bir şekilde geri dönüyor. Wolverine'in Marvel Comics'teki ilk ortaya çıkışının 50. yıldönümünde vizyona girecek olan film, 8 Kasım 2024'te seyirciyle buluşacak.

Kültür Sanat 17 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

2017 yapımı James Mangold imzalı ‘Logan’, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni toplamıştı. Marvel Comics’in X-Men serisindeki Wolverine karakterine odaklanan filmde, Hugh Jackman başroldeydi.

Wolverine’in güçlerinin zayıflaması ve iyice yaşlanması nedeniyle son macerasına odaklanan filmin bu kadar beğenilmesinin nedeni ise çizgi roman uyarlamaları için alışılmadık derecede gerçekçi ve sert bir tonu olan bir kara film olmasıydı.

Geçen günlerde oyuncu Ryan Reynolds, Hugh Jackman’ın ‘Deadpool 3’te Wolverine olarak geri döneceğini duyurarak bir sürpriz yaptı. Sürpriz diyoruz çünkü Wolverine’nin tekrar geri dönmesi beklenmiyordu. Jackman, X-Men’in 2000 yapımında Wolverine rolünü oynamış ve Wolverine filmlerinde defalarca tekrarlamıştı, bu filmler 2017’de ‘Logan’ın vizyona girmesiyle sona ermişti.

Filmin yayınlanmasından bu yana altı yıl geçti ve Jackman karakterle işinin bittiğini düşünüyordu, ‘The Greatest Showman’, ‘Bad Education’ ve ‘The Son’ gibi diğer projelere geçmişti.

Ama Ryan Reynolds ve stüdyo Jackman’i ikna etti, Wolverine yeniden canlandı. Bu sebeple aylardır bir heyecan yaşanıyor, Hugh Jackman yeniden Wolverine vücuduna sahip olabilmek için girdiği sıkı diyet ve spor programını TV’lere çıkarak ve sosyal medyadan defalarca anlattı.

Bilmediğimiz, Jackman’ı pençelerini takmış bir şekilde Wolverine olarak ne zaman izleyebileceğimizdi, nihayet o da açıklandı. ‘Deadpool 3’, 8 Kasım 2024’te vizyona girecek. 2024, Wolverine’nin Marvel Comics’te ilk kez ortaya çıkışının 50. yıldönümünü kutlayacak olması nedeniyle de önemli bir yıl.

Duydunuz mu? Damdaki kemancı meğer ajanmışDuydunuz mu? Damdaki kemancı meğer ajanmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler