Kaleci babanın golcü oğlu… QPR’a imza attı

Türkiye'nin en kariyerli oyuncularından kaleci Rüştü Reçber'in oğlu forvet Burak Reçber Queens Park Rangers'in 16 yaş akademisiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 23 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Işıl Reçber, oğlunun sözleşmeye imza attığı anları paylaştı.

Rüştü Reçber, Türkiye futbol tarihinin en kariyerli oyuncularından. Yıllarca Fenerbahçe, Beşiktaş ve Milli Takım kalesini korudu. Aktif futbolculuk hayatı bittikten sonra Türkiye Futbol Federasyonu Gelişim Koordinatörü görevini yaptı. Aralıkta bu görevinden istifa ederek İngiltere’ye yerleşen Rüştü Reçber’in oğlu babasının izinden gidiyor.

Ya maçlar 80 dakika olsaydı! Fenerbahçe'den 20 puanlık oyunYa maçlar 80 dakika olsaydı! Fenerbahçe’den 20 puanlık oyun

Uzun yıllar Fenerbahçe altyapısında forvet olarak oynayan Burak Reçber, İngiltere’nin köklü takımlarından Queens Park Rangers takımı ile sözleşme imzaladı. Haberi duyuran ise Burak Reçber’in annesi Işık Reçber oldu.

Instagram’dan paylaşım yapan Işıl Reçber, “Oğlum, 4 yaşında başladığı futbola Fenerbahçe’den geldiği Arsenal Akademi ardından İngiltere’nin en eski kulüplerinden 1882 yılında kurulmuş Queens Park Rangers ile akademik olarak da tam burslu olmak üzere 16 yaş takımı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı” dedi.

Juventus 15 puanı geri aldı, Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi hesabı karıştıJuventus 15 puanı geri aldı, Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi hesabı karıştı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler