Çağlar Söyüncü İspanyol devine imza attı

Leicester City iye sözleşmesi sona eren Çağlar Söyüncü'nün yeni adresi La Liga takımlarından Atletico Madrid oldu. Milli oyuncu 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Spor 27 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Çağlar Söyüncü gelecek sezon La Liga'da ter dökecek,

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün Premier lig takımlarından Leicester City ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Sözleşmesini yenilemeyi kabul etmediği için eski teknik direktör Brendan Rodgers’tan kesik yiyen Çağlar Söyüncü, Dean Smith’in göreve gelmesinden sonra formasını geri aldı. Oynadığı 2 maçtan takımının 4 puan toplamasına büyük katkı veren milli stoperle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Castellanos, Lewandowski'ye özendi! Rüya gibi maçta Real Madrid'e 4 golCastellanos, Lewandowski’ye özendi! Rüya gibi maçta Real Madrid’e 4 gol

Transfer haberleriyle bilinen gazeteci, Fabrizio Romano, Çağlar Söyüncü’nün La Liga devi Atletico Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Premier Lig’de düşmeme mücadelesi veren Leicter City ile şu ana kadar 129 maça çıkan Çağlar, 3 gol atarken 1 asist yaptı. Leicester City 2020-2021 sezonunda FA Cup zaferi yaşarken Çağlar Söyüncü kadroda yer almıştı.

Çağlar Söyüncü, Vardy'ye duacıÇağlar Söyüncü, Vardy’ye duacı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.