FSM’de trafiği kilitleyen çakarlı konvoya ceza

FSM Köprüsü'nde trafik akşını yavaşlatan çakarlı düğün konvoyuna ceza kesildi. Ayrıca çakarlı aracın çakarı da trafik ekipleri tarafından söküldü.

Gündem 2 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde geçen cumartesi günü, çakarlı gelin aracının da aralarında bulunduğu düğün konvoyu, tüm şeritleri kapatarak trafiği yavaşlattı. Korna ve müzik sesleri eşliğinde ilerleyen konvoy kameralara da yansımıştı ve o anlar tepkilere neden olmuştu.

Çakarlı gelin aracını kullanan kişinin M.M. olduğu tespit edildi ve “Usulsüz çakar-siren tertibatı kullanmak”tan 4 bin 64 lira, “Trafiği engelleyecek şekilde yavaş sürmek”ten 436 TL ayrıca araç sahibine de 4 bin 64 TL para cezası kesildi. Ayrıca aracın çakar sistemi de trafik ekipleri tarafından söküldü.

Düğün konvoyunda yer alan ve trafiği aksatan araçlara da “Trafiği engelleyecek şekilde yavaş sürmek” ve “Saygısızca Araç Kullanmak” maddelerinden ayrı ayrı 436’şar TL’den toplam 12 bin 924 TL para cezası kesildi.

İstanbul’da 1 Mayıs 'bildiğimiz' gibi: Birçok yol trafiğe kapalı olacakİstanbul’da 1 Mayıs ‘bildiğimiz’ gibi: Birçok yol trafiğe kapalı olacak

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.