Fatih Erbakan’ın zina paylaşımına tepki yağdı

Cumhur İttifakı’nın ortaklarından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Zinanın suç sayılması için Milli Görüş Meclis'e" sözleriyle paylaşımda bulunması tepki çekti.

Siyaset 4 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla tepkilerin odağına yerleşti. Erbakan,14 Mayıs seçimleri az bir süre kala “Zinanın suç sayılması için Milli Görüş Meclis’e” yazılı bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşıma sosyal medya kullanıcıları tepki gösterirken en çok beğeni alan tepkilerden biri de şarkıcı Mustafa Sandal’dan geldi. Sandal, Erbakan’ın paylaşımını etiketleyerek “Peki, “Bir kereden bir şey olmaz” ve ‘Çocuğun rızası vardı’ diyenler hangi kategoriye girecek?” diye sordu.

Babası merhum Necmettin Erbakan’dan ayrılanların çoğunlukta olduğu Cumhur İttifakı’na katıldıktan hemen sonra “süresiz nafaka mağduriyetinin giderilmesi”, “6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun aile bütünlüğünü bozucu maddelerinin ayıklanması” sözü vererek, kadın örgütlerinden tepki çekmişti.

 

Yeniden Refah Partisi'nde bu kez 'Kadınla erkek yan yana fotoğraf çekilmez' kavgasıYeniden Refah Partisi’nde bu kez ‘Kadınla erkek yan yana fotoğraf çekilmez’ kavgası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.